Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » 1 тур чемпіонату U-19
17:09
1 тур чемпіонату U-19
Представники клубів та Дирекції ПЛ обговорювали можливі зміни формату турніру з перспективами подальшого розвитку змагань.

У приміщенні прем’єр-ліги, як повідомляє її офіційний сайт, відбулося засідання Робочої групи з питань організації і проведення наступного Чемпіонату U-19. Представники клубів та Дирекції ПЛ обговорювали можливі зміни формату турніру з перспективами подальшого розвитку змагань.

Було вирішено зберегти існуючу систему проведення з розподілом учасників на дві групи (за територіальним принципом). До складу Групи «А» увійшли: «Говерла», «Ворскла», «Волинь», «Карпати», «Динамо», «Чорноморець», «Дніпро», «Арсенал». Своєю чергою, групу «Б» сформували «Шахтар», «Металург» Запоріжжя, «Зоря», «Таврія», «Металург» Донецьк, «Іллічівець», «Металіст», «Севастополь».

Чемпіонат проходитиме у два етапи, кожний із яких складатиметься з двоколових турнірів по 14 турів. Також під час засідання було проведене жеребкування календаря матчів Чемпіонату команд U-19. У стартовому турі зустрінуться:

Група «А»

«Говерла» Ужгород − «Арсенал» Київ

«Ворскла» Полтава − «Дніпро» Дніпропетровськ

«Волинь» Луцьк − «Чорноморець» Одеса

«Карпати» Львів − «Динамо» Київ

Група «Б»

«Шахтар» Донецьк − «Севастополь»

«Металург» Запоріжжя − «Металіст» Харків

«Зоря» Луганськ − «Іллічівець» Маріуполь

«Таврія» Сімферополь − «Металург» Донецьк

Отже, говерляни розпочнуть із арсеналівцями. Перший тур відбудеться 24 липня.

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 834 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: