Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Кубок Закарпаття 2013: Удача посміхнулась "Поляні"
18:11
Кубок Закарпаття 2013: Удача посміхнулась "Поляні"
9 травня відбувається один з головних матчів футбольного року – Кубок Закарпатської області.

Уся футбольна громадськість краю щороку чекає на 9 травня. Адже саме на День Перемоги відбувається один з головних матчів футбольного року – Кубок Закарпатської області.

Цьогоріч за цінний трофей змагались колективи, які вважаються фаворитами обласної першості – футбольні клуби "Поляна" з однойменного села та "Метеор" із Пістрялова.

Фахівці прогнозували, що саме команда зі Свалявщини і стане переможцем фінальної зустрічі, адже вони мають досвід участі у вирішальних поєдинках сезону. Однак "Метеор" теж не пасе задніх, бо у складі представника Мукачівщини гравці, які мають величезний багаж перемог на обласному рівні. Основну обойму майстрів м’яча складають колишні футболісти ФК "Мукачево". Варто лише назвати імена Василя Варги, Мирослава Бундаша та Михайла Карібова, які відомі усім прихильникам найпопулярнішої гри світу у нашому краї.

Та незважаючи на доволі сильний склад пістрялівців, полянці виправдали очікування спеціалістів та уболівальників у першому таймі. Завдяки якісній грі в захисті та стрімким атакам полянські футболісти були найпомітнішими у цій частині матчу. Саме з флангів голкіпер "Метеора" отримував чимало роботи. Власне, тотальна перевага переросла у гол. Відкрив рахунок у зустрічі Сергій Кундрик, який з правого флангу точно влучив у ворота суперника. До перерви команда з Поляни продовжувала контролювати ситуацію на футбольному полі.

Здавалось би, полянці й у другій сорокап’ятихвилинці покажуть той футбол, який продемонстрували у стартовій половині матчу. Однак рахунок на табло та перевага за усіма показниками дали привід для роздумів наставнику "Метеора". І як наслідок, команда з Мукачівщини заграла у зовсім інший футбол. Почалась відкрита боротьба. Глядачі побачили той футбол, на який вони очікували. Активно підтримували своїх улюбленців уболівальники з Пістрялова, які несамовито вигукували та співали під час матчу. Можливо, ця підтримка й допомогла їхньому колективу зрівняти рахунок у зустрічі. Андрій Сірий з правого флангу влучив у нижній лівий кут воріт, не залишивши ніяких шансів Мирославу Лютнянському – 1:1. Після того, як був відновлений паритет у зустрічі, команди ще гостріше грали. І це призводило до великої кількості фолів. Спочатку гравець "Поляни" рукою зіграв і м’яч потрапив у ворота. Щоправда, це взяття не зараховане. А згодом пістрялівець грубо порушив правила проти суперника, збивши його. Арбітр залишив пісттрялівську команду вдесятьох. Команда у меншості втримала нічийний рахунок. І все вирішилось у серії пенальті. У одинадцятиметрових ударах кращими виявились полянці – 4:2. Завдяки реакції запасного голкіпера ФК "Поляни" вони стали володарями Кубка Закарпаття з футболу.

ФК "Метеор" Пістрялово 1-1 ФК "Поляна" (пенальті 2:4)

Голи: Кундрик, 19, Сірий, 65.

Андрій Слохіняк, спеціально для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1173 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: