Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Академіки роблять завку на півфінал Кубку
18:24
Академіки роблять завку на півфінал Кубку
МФА в рідних стінах в рамках 1/4 фіналу Кубка Закарпаття впевнено «розбирається» з іванівським «Колосом».

Академіки роблять завку на півфінал Кубку
Цей матч продемонстрував відчутну різницю між вищою та першою лігами. Господарі діяли швидше, були більш мобільними й повністю переважали суперника в усіх компонентах гри.
 
На противагу «Колос» намагався відповідати довгими передачами на свого єдиного форварда Івана Качура, та мукачівці швидко перехоплювали м’яч і знову починали атаки своєї команди.
 
Перший гол «Колос» пропустив вже на 6-й хвилині матчу після того, як господарі перехопили м’яч на власній половині поля – пішла довга діагональ на половину поля суперника, у карному майданчику суперника його приборкав Ілля Дьяков, покотив його на партнера Василя Герега, а вже той продерся через двох захисників під лаштувався під удар і з правої відправ кулю в дальній кут воріт – 1:0.
 
Наступний гол стався на 30-й хвилині матчу, знову після перехоплення – Ігор Тихненко вміло в підкаті відібрав м’яч від Сергія Гички, далі ж його підібрав Ігор Королевич, після переходу на половину поля суперника він покотив його на правий фланг на хід Дьякову, Ілля другим дотиком подає на дальню стійку, де м’яч в дотик замикає досвідчений Віталій Міклош – без шансів для кіпера – 2:0. Перша половина зустріч так і завершилася.
 
Початок другого тайму почався з атак гостей, які прагнули переломити хід матчу, вони дещо збільшили швидкості. Однак, їх вистачило на 20 хвилин, саме до того, як отримали третій гол. Віктор Ряшко до цього провів заміну замість Андрія Забави вийшов Іван Байса, який одразу ж виправдав довіру наставника . На 61-й хвилині верхову передачу з правого флангу у штрафний майданчик продовжив Михайло Фляшко, а на лівому куті карного м’яч на груди прийняв Іван, а вже другим дотиком філігранно відправив м’яч у дальній кут воріт – 3:0. На 76-й хвилині чергова розгорнута атака мукачівців завершилася вивіреною передачею на Михайла Фляшка, який вже вміло її довершив точним ударом – 4:0. А заключну крапку в матчі поставив Василь Герег – Іван Байса з центральної частини віддав передачу Василь, а вже той потужним ударом «розстріляв» володіння Василя Гудивока. Тож впевнена перемога – 5:0, яка дарує хороші шанси на потраплянн до півфінальної стадії турніру.
 
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево
 
Кубок Закарпаття 1/4 фіналу (перший матч)
 
МФА (Мукачево) – «Колос» (Іванівці) – 5:0
 
Голи: Герег 6, 78; Міклош 29, Байса 61, Фляшко 75.
 
МФА: Колісник Максим, Забава Андрій (Байса Іван 58), Тихненко Ігор (Максимець Віталій 46), Соловей Віталій, Береш Антон, Апарін Олександр (Бекеша Ігор 74), Трачук Віталій, Королевич Ігор, Міклош Віталій (к), Дьяков Ілля (Фляшко Михайло 55), Герег Василь.
Запасні: Поліщук, Курильчик.
Тренер: Віктор Ряшко
 
«Колос»: Нагорнюк Юрій (Гудивок Василь 65), Кузьма Олександр (Кукрі Євген 46), Герц Андрій, Клочанка Сергій, Гичка Сергій (Чечур Юрій 69), Бобик Сергій, Меденці Олександр (Морон Сергій 73), Ковач Михайло, Клочанка Золтан, Пінджоля Олександр (Тенгеричан Валерій 79), Качур Іван (Чикаловський Олександр 77).
Запасний: Меденці Мирослав
Тренер: Андрій Герц.

Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці фейсбук.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 565 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: