Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Анастасія Сірмай: "Неймовірно щаслива, що граю в цій команді"
10:48
Анастасія Сірмай: "Неймовірно щаслива, що граю в цій команді"
Захисник срібного призера Зимового чемпіонату та чемпіона Вищої ліги України Анастасія Сірмай поспілкувалася з клубною прес-службою.

Анастасія Сірмай:
Ужгородська футболістка Анастасія Сірмай, яка виступає за харківський "Житлобуд-2", відповіла на декілька запитань клубної прес-служби. У бліц інтерв'ю було три таких питання:
 
1. Звідки ви прийшли в команду?
2. Як ви себе почуваєте в команді?
3. Що ви думаєте про минулий Зимовий чемпіонат?
 
"В команді почуваю себе дуже комфортно і затишно, всі дуже привітні, щирі і дружелюбні. Особливо ставлення тренерського штабу дуже тепле, і це радує. Ще хочу виразити велику вдячність Жанні Юріївні, за її підтримку, за те що вона завжди при будь-яких обставинах нам допомагає.
 
Взагалі я грала за своє місто Ужгород, якось з цією командою поїхали до міста Моршин на товариську гру, і там побачив мене тренер команди "Моршин". Запропонував пограти з його командою в Першій Лізі, я з радістю погодилась, бо дуже хотіла грати в футбол.
 
Вибороли ми з ними перше місце в Першій Лізі. На зимовому чемпіонаті грала за маріупольську "Іллічівку", і саме після того чемпіонату, мене запросили в Харків, в якому я вже протягом 3 років. І ні краплі не шкодую, а неймовірно щаслива, що граю в цій команді.
 
Про зимовий чемпіонат думаю, що він пройшов дуже добре, кожна гра була якась нова і цікава, бо всі команди готувались до неї.. не було байдужих. Всі старались.
 
Сама організація Зимового Чемпіонату була хороша, жили ми в чудовому готелі, на рахунок харчування, воно було відмінне. Стан поля був дуже хорошим, шкода що далекувато, але і це не було проблемою, так як нас відвозив і забирав після ігор автобус.
 
Хочу виразити неймовірну вдячність Зінченко Наталії, за те, що повірила в мене, за те, що робить вагомий внесок для вдосконалення і розвитку нашої команди.
 
Також в цій команді є дуже досвідчений гравець Ходирєва Олена. Саме вона допомагає і вчить нас захисників, як правильно оборонятись. Щиро вдячна їй за те, що вірить в мене."
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 799 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: