Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Анатолій Нурієв: "Дуже хочу нарешті забити свій дебютний гол у прем’єр-лізі"
16:24
Анатолій Нурієв: "Дуже хочу нарешті забити свій дебютний гол у прем’єр-лізі"
Перед матчем 2-го туру чемпіонату області між МФА та ФК «Середнє» на стадіон «Авангард» завітав вихованець нашої академії Анатолій Нурієв.

Анатолій Нурієв:
Перед матчем 2-го туру чемпіонату краю з футболу між мукачівським МФА та ФК «Середнє» на стадіон «Авангард» завітав вихованець нашої академії Анатолій Нурієв, який лише в цьому році перебрався з середнянського колективу до стану прем’єрлігівської камянської «Сталі». Тож скористався нагодою й взяв коротке флеш-інтерв’ю в закарпатського футболіста, який виступає на найвищому рівні вітчизняного футболу
 
- Анатолію, як почуваєш себе в новому клубі?
 
- Добре, в команді дружня атмосфера, адже більшість гравців мого віку, тож мікроклімат на належному рівні. Особисто задоволений таким першим досвідом на професійному рівні. Правда, ціла серія невдалих поєдинків у чемпіонаті не радує й змушує набирати максимум балів у завершальних матчах сезону.
 
- Які завдання стоять перед «Сталлю» на сезон?
 
- Не вилетіти з прем’єр-ліги, адже через низку невдач йдемо на останній сходинці у другій шістці команд.
 
- Як тобі методика роботи тренера Ніколая Костова?
 
- У нашого наставника цікава філософія – граємо в тримання м’яча через короткі передачі, такий собі «барселонівський стиль». Не завжди виходить, але з кожним матчем у нас це вдається на краще, на жаль, залишилося дуже мало часу, адже через три тури кінець сезону.
 
- Де нині базується ваша команда?
 
- Хоч команда з м. Кам’янське (до комунізації Дніпродзержинськ) команда базується в готелі м. Буча (Київська область), на тренування їздимо до Києва через відсутність полів. У столиці проводимо також і офіційні матчі, фактично кожен матч граємо, наче на виїзді без своїх уболівальників
 
- Які цілі ставиш перед собою у складі «Сталі»?
 
- Зараз до завершення сезону залишилося три матчі, тож хочеться виходити в основному складі, дуже хочу нарешті забити свій дебютний гол у прем’єр-лізі.
 
- З ким в тебе склалися товариські відносини в команді?
 
- Найбільше товаришуємо з нашим капітаном Максимом Задиракою з воротарем Германом Пеньковим.
 
- Важко було перелаштуватися з аматорського рівня на професійний прем’єрлігівський?
 
- Досить складно, цей процес триває й донині. На цьому рівні футбол значно швидший, всі набагато скоріше мислять ніж я, не вистачає школи, досвіду, вмінь відкритися, зіграти корпусом там де потрібно. Тому цьому всьому вчуся тепер на тренуваннях, матчах. З кожним разом мої дії стають більш впевненішими, відчуваю, що прогресую.
 
Прес-служба МФА
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1302 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: