Головна » Усі публікації » у світі » Анатолій Нурієв вирушив в Італію на Всесвітню універсіаду
22:39
Анатолій Нурієв вирушив в Італію на Всесвітню універсіаду
Сьогодні, 30 червня, рейсом із київського аеропорту Жуляни до Італії вилетіла студентська збірна України.

Анатолій Нурієв вирушив в Італію на Всесвітню універсіаду
Синьо-жовті візьмуть участь у Всесвітній універсіаді, що проходитиме в Неаполі. Для головного тренера команди Анатолія Бузніка це буде вже четвертий студентський форум. На першому з них, у 2001 році в Китаї, його підопічні здобули срібні медалі.
 
— Ту Універсіаду в Пекіні я запам'ятав надовго, — розповів Анатолій Бузнік. — І не тільки тому, що за її підсумками мені надали почесне звання заслуженого тренера України. Тоді дійсно підібрався дуже хороший склад. Не дивно, що згодом провідні виконавці — Євген Бредун, Сергій Ключик, Олександр Козаченко, Олексій Телятников, Мирослав Бундаш — голосно заявили про себе в елітному дивізіоні вітчизняного футболу.
 
— Усе ж цього разу у вас були приємні клопоти, адже майже до самого від'їзду на 20 місць у заявці претендували 26 футболістів. До речі, а чому нападник першолігового «Миная» Анатолій Нурієв з'явився у тренувальному таборі на олімпійській базі в Кончі-Заспі тільки перед третім спарингом, з «Оболонню-Бровар»?
 
— Закарпатець був у основній обоймі, я на нього серйозно розраховував, проте в середині червня в «Минаї» відбулися зміни на тренерському містку, і потрібна була згода нового наставника — Василя Кобіна. Коли він визначився зі своєю позицією щодо Нурієва, Анатолій одразу вирушив до Києва.
 
 
Анатолій Нурієв встиг взяти участь у двох спарингах, зігравши по одному таймі в кожному. З майбутнім суперником по Першій лізі Оболонь-Бровар мукачівець вийшов після перерви, а в наступному поєдинку з друголіговою Чайкою відіграв перші 45 хвилин. Обидва матчі завершились на користь студентів - 2:0.
 
Окрім минайця у збірній пристуні гравці з краматорського Авангарду (троє), волочиського Агробізнесу, Миколаєва (по двоє), винниківського Руху, Буковини, Креміня, з вищолігових Карпат, Маріуполя та Колоса з Ковалівки. Ось склад збірної України:

Воротарі: Вадим Солдатенко, Артем Поспєлов.

Захисники: Дмитро Юхимович, Богдан Кушніренко, Олексій Лобов, Андрій Співаков, Андрій Соколов, Ернест Астахов.

Півзахисники: Роман Толочко, Максим Грисьо, Тарас Завійський, Андрій Понєдєльнік, Артур Думанюк, Арсентій Дорошенко, Артем Радченко, Євген Чумак, Денис Костишин.

Нападники: Андрій Штогрин, Михайло Удод, Анатолій Нурієв.

 
На попередньому етапі Всесвітньої універсіади 5 липня зіграємо з італійцями, а 8-го — з мексиканцями. По дві кращі команди з кожної групи виходять до наступного раунду.
Категорія: у світі | Переглядів: 803 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: