Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Андріан Бабич: "Всі команди хороші і з ними повинні грати з повною самовіддачею"
20:33
Андріан Бабич: "Всі команди хороші і з ними повинні грати з повною самовіддачею"
Закарпатський захисник теребовлянської "Ниви" на початку жовтня поспілкувався з клубною прес-службою.

Андріан Бабич:
Оборонець теребовлянської «Ниви» Андріан Бабич певний час був поза грою, перебуваючи у клубному лазареті. Як проходить процес реабілітації та з яким настроєм «Нива» підходить до наступних матчів, серед іншого ми запитали досвідченого захисника.
 
– Андріан після травми ти кілька тижнів відновлювався, згодом навіть зіграв один тайм у матчі обласного чемпіонату проти ФК «Збараж», а далі знову не виходив на поле. Відчув рецидив старої травми, чи просто тренери дали більше відпочити?

– Від травми до кінця не відновився, після перемолу це зробити не просто, потрібен час. Але по трохи вхожу в режим.
 
– На тренуваннях працюєш з основною групою, чи займаєшся за індивідуальною програмою?
 
– Ще донедавна займався за індивідуальною програмою, а із цього тижня (інтерв'ю зроблено 10 жовтня) почав тренуватися з основною командою.
 
– Яка саме травма тебе спіткала і за яких умов це сталося?
 
– Це було під час матчу першості області проти ФК «Шумськ». На перших хвилинах погано приземлився і отримав перелом 3 фаланга пальця. Неприємний перелом і важко заживає.

– Коли можна очікувати на твоє повернення на футбольне поле в офіційних матчах теребовлянської «Ниви»?
 
– Сподіваюся, в неділю, 15 жовтня, зможу вийти на поле і допомогти команді здобути перемогу в поєдинку проти «Покуття» з Коломиї (Івано-Франківська область).
 
– Андріане, добре пам’ятаю твою гру в ФК «Тернопіль». Там ти виходив протягом сезону в усіх поєдинках. А загалом по футбольній кар’єрі часто турбували травми?
 
– Перша і надіюсь остання травма (стукаємо по дереву – авт.) за чотири останні роки. Я мало травматичний футболіст, сподіваюся більше травм не буде.
 
– Теребовлянська команда завтра (11 жовтня) гратиме останній поєдинок обласної першості проти ФК «Тернопіль-Педліцей». Чи не будуть футболісти розслаблені, адже у внутрішніх змаганнях вони не мають рівних, перемагаючи в більшості матчах з великими рахунками?
 
– Ми, як на матчі аматорського чемпіонату, так і на першість області налаштовуємося на 100%. У нас немає неодоцінки суперника, всі команди хороші і з ними повинні грати в повною самовіддачею.
 
– Для «Ниви» головними все-таки є поєдинки аматорського чемпіонату України. На твою думку, чого теребовлянцям не вистачає, що у цих змаганнях виступати успішно?
 
– Нам не вистачає везіння і трішки концентрації. А так у «Ниви» є все, і хороший підбір гравців, і якісний тренувальний процес, і побутові умови футболістам зробили хороші. Сподіваюся у матчах, що теребовлянцям залишилося провести в календарному 2017 році прийде визіння і ми здобудемо перемоги.
 
Прес-служба ФК "Нива"
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 949 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: