Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Андрій Булеза двократний чемпіон ДЮФЛУ сезону 2018/2019
16:27
Андрій Булеза двократний чемпіон ДЮФЛУ сезону 2018/2019
Після перемоги з командою U16 іршавський футболіст став чемпіоном і в молодшій віковій категорії.

Андрій Булеза двократний чемпіон ДЮФЛУ сезону 2018/2019
У неділю завершився фінальний турнір Дитячо-юнацької футбольної ліги України у віковій категорії U-15, де гірники у драматичній боротьбі обіграли львівські «Карпати» 3:2, а переможний гол забили за хвилину до завершення основного часу. Відзначився Христенко, а гольову пердачу віддав саме наш Андрій Булеза.
 
У команді Генадія Зубова Булеза відіграв всі матчі фінального турніру від дзвінка до дзвінка і везе додому подвійний комплект нагород. Також варто відзначити, що закарпатець впродовж сезону отримував виклики до збірної України U15 та U16, за які вже встиг дебютувати.

Один з фінальних етапів, в найстаршій віковій категорії — U-17, відбувався у Свалявському районі. У матчі за золоті нагороди донецький «Шахтар» переграв київську «Зміну-Оболонь» 4:0.

Загалом цей сезон виявився вдалим для Академії донеччан, адже вперше всі чотири команди виграли першість ДЮФЛ в одному сезоні. Нагадаємо, що у липні 2017 року директором Академії ФК «Шахтар» став аргентинець Хорхе Раффо. За два минулі сезони команди виграли сім з восьми можливих чемпіонств.

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 852 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 сергй  
0
а иоже футболіст все таки колишній гравець і житель Зарічччя

1 фуцик  
0
гегемонія Шахтаря в ДЮФЛУ показує рівень підготовки їх академії, якою керує аргентинець, також це показує рівень менеджменту Шахтаря, який є на Європейському рівні і на голову вищий від того ж Динамо, яке із своїми "Динамівськими серцями" та совковим директором динаміської Академії Іщенком живе в минулому! Уявити собі, що Динамо вже програє навіть "Зміні Оболонь" і повірте по ділу! Дивився ігри Шахтаря та Динамо Ю 17 в живу, повірте клас їх реально різний, цікавий футбол в Шахти і тупий бей-беги в Динамо, хоча вболіваю за Динамо, але прикро констатувати, що Динамо має старі підходи і катиться до низу!

الاسم *:
Email *:
كود *: