Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 10-го туру УФЛ
12:09
Анонс 10-го туру УФЛ
У суботу та неділю, 2-3 лютого, відбудуться поєдинки десятого туру УФЛ сезону 2018/2019.

Анонс 10-го туру УФЛ
Лідера Суперліги чекає найважчий іспит з початку другого кола, адже УТЕІ рветься у медальну зону, не втративши при цьому гравців основи. Камяниця, на чолі з лідером команди Крістіаном Сегедієм, вміють завдати клопоту лідерам, хоча провести весь матч на одному рівні їм вдається доволі рідко, тож очки вони часто втрачають пропускаючи в кінці гри. На черзі Олімпік, який не дорахується декількох дискваліфікованих гравців (Бако дискваліфікований до кінц сезону, Костик - на два матчі). Ужнет у першому колі втратив очки з Юніповом, зігравши в нічию, Боішко тоді оформив хет-трик у ворота Ізая. Провайдери зробили правильні висновки і тепер Володимир вже в їхньому складі, вперше зіграє проти своїх екс-одноклубників. Вікінги спробують здобути перші очки у цьому році у зустрічі з лінцівською командою.
 
У суботу відбудеться головний матч другого кола у вишці. Беркут у разі перемоги над перечницями може потроху починати святкувати чемпіонство. В інших матчах розгортається боротьба за третє, а в разі невдачі Перечина, то і друге місце.
 
Найцікавішим у Першій лізі буде зустріч Будівельника та Трактора, які ведуть активну боротьбу за бронзу. Рятівник підтверджуватиме реноме лідера у грі з Шипітом. Тімвір налаштовується на перемогу у грі з Сторожницею. Фенікс та Інваспорт в очному протистоянні визначатимуть володаря останнього місця.
 
У двох матчах Другої ліги зійдуться сусіди по таблиці, ще в двох доволі легко вгадати переможця. Імперія спробує завдати ще однієї поразки КС Ужгороду і підібратися ближче до третього місця. Ужнет+ та Верховина також розраховують піднятись на 3-4 сходинку.

 
На данном изображении может находиться: 1 человек, улыбается
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 706 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 мікітос  
0
Відверто груба гра, ламали опонентів в підкатах.....

1 Віола  
0
Вибачаюсь! Бако з Костиком шо начудили?

الاسم *:
Email *:
كود *: