Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 10-го туру УФЛ 2019/2020
18:49
Анонс 10-го туру УФЛ 2019/2020
В четвер, 30 січня, стартують матчі 10-го туру Ужгородської футзальної ліги.

Анонс 10-го туру УФЛ 2019/2020 Матчі зони Другої ліги України (Суперліги) стартують в суботу, 1 лютого. Саме цього дня відбудуться три гри, ще одна – в неділю. Всі матчі Суперліги цього разу відбудуться в спорткомплексі «Юність».

Центральним матчем туру буде протистояння «Ужнета» та «Ужа». Останні – одна з небагатьох команд, яка здатна відібрати очки в минулорічного чемпіона, який на всіх парах мчить до свого другого чемпіонства.

Актуальна боротьба і за інші медалі. «Беркуту» аби добратися до «Медеї» слід перемагати «Вопак», а «Медеї» у свою чергу конче необхідно брати максимум очок у матчі із «Патріотом». 

Єдиний поєдинок, який відбудеться у неділю, буде матч між «Худльовим» та «Юніповим».

Два матчі розпочнуться вже в четвер, 30 січня. Саме цього дня стартує Вища ліга. У спорткомплексі «Зінедін» «Чокі» спробує вибороти свою 10 поспіль перемогу. І суперником буде команда, яка здатна перервати чудову серію лідера – «Тімвір», який наразі 2-ий у дивізіоні.

Інші матчі Вишки відбудуться вже на вихідних. В суботу в «Юності» «Трактор» спробує зміцнити своє місці у трійці лідерів успішним матчем із «Штурмом», а в неділю «Коритняни» спробують не відстати – і також будуть прагнути здобути максимум у матчі із «Кам’яницею». Варто звернути увагу і на поєдинок «Дюшеса», який зараз набрав дуже непогану форму і може втрутитися в боротьбу за медалі. Їх суперником в 10-му турі буде «Епіцентр».

Тур в Першій лізі відкриє матч лідера та останньої команди ліги – «Лугоша» та «Зінедіна». А центральним поєдинком буде протистояння «Шипота» та «Будівельника». Між ними різниця всього в 2 очки і результат цього матчу впливає на боротьбу за медалі.

Інший лідер, «Зіна», також спробує не відставати від цієї боротьби – у них в неділю буде гра з «Ужнетом+». А «Октава» спробує піднятися з низів турнірної таблиці у матчі із «Сторожницею».

Поєдинки Другої ліги гратимуть три дні. В четвер, 30 січня, у «Юності» зіграє «Брама», яка несподівано увірвалася в лідери, з «Турбогазом», який в минулому турі теж нагадав про себе. В п’ятницю, 31 січня, буде особливо цікавий матч - за тимчасове 3 місце в лізі. Зустрінеться «Гермес» та «КС Ужгород», який нараз мають однакову кількість очок та розділяють 3-4 місце.

В неділю «Вовкове» спробує взяти реванш за поразку в минулому турі від «Брами» в матчі з їхніми сусідами – з «Баранинцями». А лідер «Імперія» екзаменуватиме аутсайдера дивізіону – ОК ДЮСШ ФСТ Україну.

P.S. У розкладі відбулись зміни: гра "Патріот" - "Медея" відбудеться у суботу о 19:30, а гра "Будівельник" - "Шипіт" розпочнеться о 16:10.


Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 469 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: