Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Анонс 11 туру ДЮФЛ України. Закарпатське дербі
20:14
Анонс 11 туру ДЮФЛ України. Закарпатське дербі
Наступного тижня, після тривалої перерви поновлюється чемпіонат ДЮФЛ України.

Анонс 11 туру ДЮФЛ України. Закарпатське дербі За календарем ігри мали відбутися в цю суботу, 16 квітня, та через велику захворюваність гравців Мукачева матчі було перенесено на наступний тиждень. Точну дату повідомимо згодом.

І одразу місцевих вболівальників очікує закарпатське дербі у всіх вікових категоріях. Серед наймолодших ФК "Мункач" прийматиме ужгородців. У першому колі СДЮСШОР переміг вдома 1:0 завдяки єдиному голу Романа Дочинця.

На ужгородському стадіоні "Спартак" зустрінуться п'ятнадцятирічні ужгородці та мукачівці. Минулого року підопічні Дениса Пахомова впевнено розгромимли суперника 0:4. Забивали Андрій Тороні, Олег Баран, Ростислав Рубіш та Юліан Козуб.

Команад В'ячеслава Пінковського поїде до Мукачева. Ці клуби вже зустрічались цього року на груповій стадії Зимового кубку ДЮФЛ, тоді сильнішими були ужгородці 2:0. У першому колі СДЮСШОР також виграла 3:1 завдяки голам Василя Кормоша, та двом від Тиберія Габовди, у Мукачева забив Артем Баятян.
   
В дуелі найстарших підопічні Вадима Дьордя та Миколи Фанти після виїзної перемоги 0:3 (голи на рахунку Івана Жентичка, Назарія Слободяна та Олександра Мадяра) не мали б мати проблем вдома.

Тячівці, які висткпають у Першій лізі (група 4) їдуть в гості до львівської "Галичини". У першому колі 15-річні поступилися 0:4, а 17-річні пропустивши на останній хвилині матчу, поступилися 2:3. За наших забивали Максим Кодря, який взимку перейшов у мукачівську команду, та Мілан Бедей.  
Тарас Галушка






 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1262 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: