Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 13-го туру чемпіонату Закарпаття 2019
16:01
Анонс 13-го туру чемпіонату Закарпаття 2019
У суботу та неділю, 17-18 серпня, відбудуться чергові матчі чемпіонатів Закарпаття.

Анонс 13-го туру чемпіонату Закарпаття 2019
Головним матчем на старті другого кола буде зустріч лідерів, а до того ж півфіналістів Кубку, Севлюша та МФА, які вже втретє зіграють між собою за останні сім днів. Очевидно, що розподіл сил у цьому матчі незмінний – виноградівці однозначний фаворит, як і в будь-якому іншому матчі чемпіонату. До того ж підсиливши захисну лінію ще одним екс-минайцем Максимом Минайленком. Всі матчі у цьому році між ними були за севлюшцями – 2:0, 3:0, 2:1.
 
Наступним за рейтингом буде йти поєдинок у Концові, де фіналіст Кубку прийматиме полянців. Команда Кондрі втративши Євгена Русина, який перейшов у Минай, підписала одразу п’ятьох гравців під основу – воротаря Кучінку та польових Гуловича, Олександра Міклоша, Павлича та Герцуського. Поляна у першому колі також гостювала у Витязя і перемогла 3:1 та ужгородська команда після перерви видозмінилася, про що свідчать кубкові результати. Тож і рахунок у цьому протистоянні можна очікувати дещо інший.
 
Вільхівці після вильоту із Кубку зосередяться на боротьбі за призові місця у чемпіонаті і під гарячу руку їм потраплять середнянські юніори, де тренери СДЮСШОРа зібрали більшість випускників своєї школи. У першому колі Середнє зазнало поразки 3:0 на Тячівщині.
 
Рівне протистояння очікується в Іршаві, куди завітають Карпати, які вийшли з канікул без своїх молодих талантів – Папарига та Василинець зараз грають у третій лізі Словаччини за Рімавську Соботу, а Микола Гаць - у Чехії. Попередня їхня зустріч, також в Іршаві, завершилась мировою 2:2.

Початок матчів: юнаки – 15:30, дорослі – 17:00.
 
17 серпня (субота)
 
"Витязь" - "Поляна"
"Бужора" - "Карпати"
"Севлюш" - МФА
"Середнє" - "Вільхівці"
 
 
18 серпня (неділя)
 
Західна зона
 
"Ф.Медвідя" - "Сільце"
"Сокіл" - "Н.Коропець"
"Колос" Іванівці - "Бобовище"
"Колос" Ракошино - "Невицький замок"
"Боржава" - "Боржавське"

 
Східна зона
 
"Діброва" - "Терново"
"Вонігово" - "Іза"
"Тячів" - "Говерла"
"Ялинка" - "Хуст"
"Вишково" - "Гірник"
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 798 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: