Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 12-го туру чемпіонату Закарпаття 2019
10:52
Анонс 12-го туру чемпіонату Закарпаття 2019
У четвер, 19 вересня, відбудуться поєдинки перенесеного 12-го туру у Вищій лізі області.

Анонс 12-го туру чемпіонату Закарпаття 2019 У дванадцятому перенесеному турі дует лідерів поїде на схід Закарпаття, де їх чекає нове випробування, можливо одне з найскладніших в осінній частині чемпіонату (звісно окрім їхньої очної зустрічі). Полянці вже їздили у Рахів у 4 турі і тоді зіграли внічию 1:1, а Севлюш бував у Вільхівцях у 9 турі і переміг 2:0. Відзначаємо повернення флангового гравця Лукіяника до стану виноградівців.

У Середньому відбудеться дербі Ужгородщини, хоча гра навряд чи буде надто принциповою, адже клуби очолюють тандеми тренерів з СДЮСШОР, і відповідно в командах грають багато вихованців саме цієї школи, які час від часу мігрують між цими командами, як от влітку Зуб, Козуб, Далекорей та Сердюк перейшли з Концова в Середнє, щоб отримати більше ігрової практики за дорослу команду. 

Мункач зіграє вдома з Бужорою, яка вже два матчі не програє і завдяки цьому потроху підбирається до Витязя. Єдину перемогу в чемпіонаті іршавці здобули саме у Мукачеві, завдяки голу Мирослава Ломаги.


Початок матчів: юнаки – 14:30, дорослі – 16:00.

ФК «Середнє» – ФК «Витязь» (Концово) – перенесено на 18 вересня (початок матчів: юнаки – 15:00, дорослі – 17:00)
Арбітри: Грубінка І., Гала М., Бабенко Ю., Красивов О.
Делегат – Наскалов В.Б.

ФК «Вільхівці» – ФК «Севлюш» (Виноградів)
Арбітри: Дьордь Н., Бабич Т., Рущак С.
Делегат – Жбора Г.В.

МФА «Мункач» (Мукачево) – ФК «Бужора» (Іршава)
Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Українець С., Гомба М.
Делегат – Митровський М.І.

СК «Карпати» (Рахів) – ФК «Поляна»
Арбітри: Гарлач І., Вовчанський І., Котубей П.
Делегат – Буковецький Р.Й.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 670 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Ужгород  
0
Ха, Кекс, краще жуй, ніж дурню пиши, із 3 незарахованих голів лиш 1 із внєігри, інші чисті! Воротнік Вільхівців Гринишин то Ваш чувак, на Ваших преміальних! Лиш повний придур може на останніх секундах хапати за ноги гравця, який його вже оббіг, і при цьому команда Вільхівців ще і програє і половину поля не може перейти! Всім понятно, що не хотів грати проти Виноградова!То шо Севлюш стане чемпіоном, то із йморвірністю 80 %, що так, бо 4 очка різниці, і кроме Поляни у Виноградова в принципі нема де втрачати очки і команда реально по складу сильніша від всіх (кроме Поляни), але з грою зараз повний спад, даже із Концовом ригали до останніх 5-ти хвилин.

5 Кекс  
0
Всі 3 незараховані голи по справедливості

4 Іван  
0
БЕЗ СУМНІВІВ казали У ВИНОГРАДОВІ Коли їхала Поляна і судді так їм хотіли порішати шо 3 голи не защитали, це ТАКИЙ РІВЕНЬ?? :) І Зіграти з Бужорою нічейку про многе говорить. Тепер Рішаєте з Вільхівцями бо неваловшні чесно уграти. Позорники

3 Кекс  
0
Не говоріть всякий брєд, з одної сторони для севлюша Закарпаття не рівень, а з другої то їхня справа і тепер у них конкурентів немає, даже якщо прийдеться рішати все в матчі з Поляною перемога буде за Севлюшем без сумнівів.

2 Ужгород  
0
Засланий казачок, то він не перший раз палить, як у Виноградова жареним запахло і очки тяжко даються вспомнили за фразу "свой среди чужих":)))))

1 Ваня86  
0
Гринишин спецом получив карточку аби не їмати проти Виноградова. Преміальні дороже всього.Тому так і тіпа плакав в Поляні шо я случайно.

الاسم *:
Email *:
كود *: