Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 12-го туру УФЛ
18:07
Анонс 12-го туру УФЛ
Старт дванадцятому туру УФЛ буде дано вже у вівторок, 12 лютого.

Анонс 12-го туру УФЛ
В більшій мірі доля чемпіонства у Суперлізі буде вирішуватися у цьому турі у зустрічі двох кращих команд цього дивізіону. Перемога практично гарантує Медеї золоті медалі, всі інші розклади залишають інтригу в боротьбі за чемпіонство. Олімпік спробує скористатись цим і скоротити розрив до дуету лідерів у грі з Вопаком. УТЕІ та Вікінг будуть зміцнювати своє четверте та п’яте місце, адже на більше їм вже важко претендувати.
 
Епіцентр у цьому турі може знову втратити позиції, адже їх чекає зустріч із непереможним Беркутом. У цьому турі також пройде своєрідне дербі між перечницями та невиччанами. Сусідське дербі відіграють коритнянці та кінчешці. Штурм спробує зупинити вискочивше на третє місце Худльово.
 
Рятівник очікує матч з аутсайдером Першої ліги. В той час як Тімвір зіграє з міцним середняком Будівельником, який просто так очки не віддає. Трактор зміцнюватиме свої бронзові наміри у грі з Сторожницею. Шипіт спробує продовжити набирати очки, на цей раз з Інваспортом.
 
Лугош зіграє з більш мотивованим третім КС Ужгород. Головним поєдинком буде матч інших двох команд з провідного квартету - Зіни та Ужнет+. Імперія у грі з Ядзакі розраховуватиме на легкі очки. Більш рівним має бути гра Верховини та Прімалексу.
 
 
На данном изображении может находиться: 1 человек, улыбается
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 645 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: