Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 13-го туру чемпіонату Закарпаття 2020
11:52
Анонс 13-го туру чемпіонату Закарпаття 2020
У п'ятницю, 27 листопада, відбудуться поєдинки тринадцятого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс 13-го туру чемпіонату Закарпаття 2020 Інтрига у гонитві за чемпіонством відродилась та ще й повернула у цю гонку Севлюш, у якого ще залишаються теоретичні шанси захистити свій титул. Тож на фініші чемпіонату залишається багато варіантів розвитку подій на вершині турнірної таблиці.

Головним поєдинком цього туру буде зустріч хустян та виноградівців. Севлюшу мало здобути максимум у останніх двох турах, йому вкрай необхідні осічки команд, які йдуть вище. Та навіть власні перемоги вже гарантують принаймні бронозовий комплект нагород. У Хуста схожа ситуація - крім власних перемог вони чекатимуть ще однієї втрати очок лідера. Тож ціна кожного пункту у цій грі буде надвисока. Останні два гостьові поєдинки севлюшців супроводжувались суддівськими помилками не на їхню користь, тож у цьому матчі буде прикута особлива увага до суддівства.

Іршавці у минулому турі втратили змогу святкувати дострокове чемпіонство на домашньому стадіоні, тож тепер їх чекатимуть два "фінали" на шляху до такого бажаного чемпіонства. Перший з них проти одного з аутсайдерів, і як показала минула гра, несподіванку може піднести будь-який суперник. Середнє в останніх двох поєдинках забивали по три голи, хоча це їм і не приносило очків.  

У ще одному матчі зійдуться претенденти на призові місця. Медвідя має значно кращу позицію і буде до останнього боротися за срібло. Вільхівці вдома спробують поквитатися з мукачівцями за поразку у першому колі і обійти Поляну, яка вже декілька турів не проводить ігри.

Початок – 13:00

"Бужора" Іршава - "Середнє"

"Хуст" - "Севлюш" Виноградів

"Вільхівці" - "Ф.Медвідя-Бобовище"

Матчі проводяться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ! 

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 518 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: