Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 13-го туру УФЛ
15:35
Анонс 13-го туру УФЛ
24-25 лютого, у спорткомплексі "Зінедін", відбудуться поєдинки тринадцятого туру Ужгородської футзальної ліги.

Анонс 13-го туру УФЛ
У Вопака примарні шанси піднятись вище, а от УжНУ бореться за п’єдестал, тому можна очікувати розгрому від студентів і збільшення бомбардирського доробку Сергія Машталіра. Більш конкурентними будуть інші два поєдинки, де також вирішуватиметься доля призових місць.
 
Проспект - Радванка
Минай – Медея
УжНУ – Вопак
 
 
Олімпік може в передостанньому турі оформити чемпіонство, для цього їм потрібно перемогти мукачівців. УЖНЕТ та Вікінг в більшій мірі боротимуться за срібні медалі, хоча й надіятимуться на осічку лідера. Верест та Коритняни спробують вдруге в сезоні перемогти суперників із дна таблиці.
 
Олімпік - Штурм
УЖНЕТ – Вікінг
Верест – Худльово
Коритняни – Епіцентр
 
 
У Групі А надпринциповими будуть два поєдинки між першими чотирьма командами, які претендують на чемпіонство. У першому колі Трактор та Тімвір були сильнішими за своїх переслідувачів. КС Ужгород став грозою фаворитів, а в цьому турі спробує продовжити підніматись по таблиці. Тиса та Африка Юнайтед визначатимуть невдаху сезону у цій групі.
 
КС Ужгород – КІТ
Тиса 1- Africa United
Трактор - Фенікс
Тімвір – Будівельник
 
 
Перечин буде захищати свої позиції у грі з сторожницькою комнадою, яка скоріш за все буде без свого лідера Олега Мартинича, на рахунку якого 37 голів. УТЕІ очікує складніший суперник у вигляді Стандарту. У матчі Інваспорт - Рятівник відбудеться дуель кращих бомбардирів команд Михайла та Олексія Полянського.
 
Стандарт – УТЕІ
Перечин - Сторожниця
Інваспорт - Рятівник
Здоров'я – ЗІНА

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1071 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: