Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 13-го туру УФЛ
17:30
Анонс 13-го туру УФЛ
Вже у четвер, 21 лютого, відбудеться перший матч тринадцятого туру УФЛ.

Анонс 13-го туру УФЛ
Новий лідер Суперліги Ужнет зустрінеться з Вопаком, який здивував у минулому турі і постарається допомогти іншій районній команді. Медею знову очікує важке протистояння, на цей раз з Олімпіком, який схоже вже змирився із третім місцем. Натомість УТЕІ ще мають надію наздогнати олімпійців, для цього потрібно перегравати Камяницю. Вікінг у грі з Юніпов намагатиметься утримати п’яте місце.
 
У Вищій лізі у мукачівському дербі зійдуться Беркут та Штурм. Худльово та Епіцентр посперечаються за третє місце. Невицький замок також має можливість дістатись третьої позиції, для цього потрібно ще раз виграти у Коритнян. Перечин у грі з СМЕ може собі гарантувати срібні медалі, для цього їм порібно перемагати.
 
Це міг бути золотий матч Першої ліги, проте втрата очок Тімвіром у минулому турі трохи зменшила вагу цього поєдинку. Тим не менш Рятівник здобувши три очки з Тімвіром здобуде чемпіонство за тур до завершення чемпіонату. Трактор та Будівельник очікують поєдинки з аутсайдерами першості. Сторожниця та Шипіт вестимуть очну боротьбу за п’яте місце у групі.
 
Лідер Другої ліги Лугош зіграє із своїм головним переслідувачем Зіною та результат цього матчу вже не вплине на їх розташування. Що не скажеш про гру КС Ужгород та Ужнет+, які зійдуться у боротьбі за третє місце. Імперія також зберігає теоретичні шанси на бронзу, для цього потрібно обов’язково перемагати Верховину. Прімалекс побореться за чергові очки з Ядзакі.
 

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 776 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: