Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 13-го туру УФЛ 2019/2020
15:08
Анонс 13-го туру УФЛ 2019/2020
В зоні Другої ліги України (Суперліги УФЛ) вже в п’ятницю, 21 лютого, стартує передостанній тур.

Анонс 13-го туру УФЛ 2019/2020 І він має відповісти на питання – чи стане «Ужнет» достроковим чемпіоном чи ні? 

Лідери Суперліги зустрінуться в суботу, 22 лютого, в «Юності» із мукачівським «Беркутом». Матч обіцяє бути надзвичайно цікавим, адже це єдина команда, яка відібрала в «Ужнета» очки в цьому сезоні – в першому колі гра між ними закінчилася з рахунком 3:3.

До того ж, у «Беркута» є свої мотиви. По-перше, їм не можна втрачати очки через боротьбу з «Медеєю» за срібло. По-друге, «Беркут» може і чемпіоном стати. Якщо переможе «Ужнет» у цьому турі, а в останньому лідери також не наберуть очки. Ну і, звісно, якщо втратить максимум очок «Медея» за два тури. Тому зі статусом центральної гри туру Суперліги все зрозуміло.

Що стосується «Медеї», то вони у цьому турі, в суботу, зіграють із «Вопаком». Цього ж дня зіграють і «Худльово» із «Патріотом». А матч «Ужа» із сенсацією минулого тура «Юніповим» відбудеться днем раніше – у п’ятницю, 21 лютого.

 
Попри те, що у інших лігах УФЛ вже відомі два переможці, інтриги у передостанньому турі буде вистачати. Зокрема, у Вищій лізі. «Тімвіру» аби достроково завоювати срібні нагороди, достатньо у суботу перемогти «Кам’яницю». А ось за бронзу розгорнеться справжня бійка. Адже на неї претендують відразу 3 команди. І дві між собою зіграють – «Дюшес» із «Трактором», які мають рівну кількість очок. Скористатися втратою очок обох конкурентів можуть «Коритняни», але їм треба перемогти «Штурм».
 
Що стосується чемпіона Вишки «Чокі», то вони свою гру цього тура вже зіграли – в середу, 19 лютого, вони несподівано поступилися «Епіцентру» 5:7.
 
 
У Першій лізі боротьба за медалі ще більш гостріша. На них претендують щонайменше 4 команди. Так, «Зіні» аби стати другими слід перемогти «Сторожницю», яка також претендує на трійку призерів і втрачати очки не збирається. А «Шипіт», який також бореться за срібло, зіграє з «Лугошем» - достроковим чемпіоном дивізіону. Останнім наче б то уже нічого не треба, але навряд вони подарують легке життя міжгірцям. Не втрачає надії на високе місце і «Будівельник», який зустрінеться із «Ужнетом+». До речі, ця гра відбудеться в неділю, 23 лютого. Ще один матч зіграють в п’ятницю - «Зінедін» у однойменному комплексі протистоятиме «Октаві».
 
 
А ось де найбільше інтриги, так це у Другій лізі. Там ще з чемпіоном нічого не вирішено. І за це звання побореться «Брама» (лідирує) і «Імперія» (відстає на 2 очки), яка втратила лідерство у минулому турі. Вони зіграють із «Турбогазом», а «Брама» у неділю посперечається із «Баранинцями». Гаряча суперечка у цій лізі і за бронзу. До речі, на неї претендує і «Турбогаз», і «Баранинці», тому їм буде що втрачати у вищезгаданих поєдинках. Що цікаво, якщо обидва лідери втратять очки, то втрутитися в боротьбу за золото може і «Вовкове». Але їм, щоправда, ще треба виграти у «Гермеса», який також не залишає бронзових надій. Ще один поєдинок – «КС Ужгород», який втратив чемпіонські амбіції після Нового року, зіграє із аутсайдером ОК ДЮСШ «Україна».




На изображении может находиться: текст
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 427 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: