Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 14-го туру чемпіонату Закарпаття 2020
22:29
Анонс 14-го туру чемпіонату Закарпаття 2020
У п'ятницю, 4 грудня, відбудуться поєдинки чотирнадцятого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс 14-го туру чемпіонату Закарпаття 2020 Цієї п'ятниці настане довгоочікувана розв'язка у боротьбі за чемпіонство. В більшій мірі все буде вирішуватись у Виноградові, надпринциповому матчі для обох команд. Що візьме верх у цій грі - жага реваншуватися чи прагнення озолотитися? Для команди Гібалюка справою честі буде завершити цей сезон із перемогою, показати хороший футбол у грі з лідером і тим самим забронювати за собою бронзу. Бужору налаштовувати на цей важливий матч навряд чи потрібно, на кону стоїть занадто багато, тож можна очікувати більш прагматичної гри від гостей, для яких і нічия буде бажаним результатом. Окремо слід звернути увагу на боротьбу у гонці бомбардирів, де кращі форварди чемпіонату Чедрик та Качур підійшли до фінішу з однаковими показниками і визначатимуть кращого зійдуться в очній дуелі. 

У Новому Давидкові місцева команда чинитиме спротив хустянам, які виходитимуть на поле з надією на Севлюш. Хуст доклав максимум зусиль, щоб залишитись в гонці за золотом і зробить все від себе залежне, щоб відкласти визначення чемпіона ще на тиждень. Так само уважно слідкуватиме за новинами із Виноградова і Медвідя-Бобовище, які своє повернення у вишку не проти відсвяткувати із бронзою. 

У Східному дербі Вільхівцям потрібно лише перемагати, щоб претендувати на четверту позицію, яка може стати для них вже третьою підряд.


Початок – 13:00

"Севлюш" Виноградів - "Бужора" Іршава

"Карпати" Рахів - "Вільхівці"

"Медвідя-Бобовище" - "Хуст"

Матчі проводяться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ! 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 674 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: