Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 16-ого туру вищої ліги Закарпаття
09:39
Анонс 16-ого туру вищої ліги Закарпаття
Цього тижня обласна першість знову порадує прихильників футболу цікавими поєдинками.

Цього тижня обласна першість знову порадує прихильників футболу цікавими поєдинками.

“Боржава” (Довге) - “Метеор” (Пістрялово). Саме у цьому матчі. Можливо, й вирішиться доля чемпіонства. Звісно, фаворитом фахівці вважають саме гостей. Та саме від боржавців залежить те, чи продовжиться інтрига у цьогорічній першості. Минулоріч довжани обіграли пістрялівців з рахунком 2:0, а в гостях підписали мирову — 2:2. Однак представники Мукачівщини хочуть продовжити свою безпрограшну серію, яка складається з двох ігор. Тому головний поєдинок туру обіцяє бути цікавим.

“Севлюш” (Виноградів) - “Бужора” (Іршава). Іршавчани ще мають шанси залишитись у вищому дивізіоні краю. Однак не лише від них самих залежить їхнє турнірне становище. Адже для цього необхідні дві осічки географічних сусідів — довжанської “Боржави”. Тому у разі таких подій команда змушена перемагати у наступних двох іграх. А “Севлюш” - доволі непростий суперник, з яким тяжко грати. На руку гостям буде відсутність уболівальників на домашньому стадіоні у Виноградові.

“Оболонь” (Хуст) - “Ф. Медвідя” (Нове Давидково). Хустяни остаточно змирились зі статусом аутсайдера. І вже ніщо не врятує їх від зони вильоту. Тому для команди з берегів Тиси ця зустріч буде матчем престижу. А для н6оводавидківців це буде чергова можливість дотягнутись до бажаної бронзи.

“Середнє” - “Петрово”. Команда з Виноградівщини у цьому матчі є беззаперечним аутсайдером. Чому? На це є декілька причин. По-перше, команда поступається лідерам з розгромним рахунком. По-друге, над середнянцями до сьогодні витає привид “Нового Давидкова”, адже головні конкуренти можуть випередити господарів у Хусті перегравши тамтемшню "Оболонь". Та й середнянці намагатимуться продовжити свою домашню безпрограшну серію. Думаю, що у господарів є подвійна мотивація для перемоги, згадаймо виїзну нічию у Пийтерволві.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 807 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: