Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 1/2 фіналу Зимової першості Закарпаття 2020
11:55
Анонс 1/2 фіналу Зимової першості Закарпаття 2020
На цих вихідних відбудуться півфінальні поєдинки Зимової першості Закарпаття 2020.

Анонс 1/2 фіналу Зимової першості Закарпаття 2020 Своєрідне дежавю очікує вболівальників на стадіоні "Пластмасовик", адже рік тому ці ж команди зустрічались у півфіналі Зимової першості. Тоді виноградівці переграли в один м’яч Вільхівці, хоча перед цим поступились їм у групі. Зважаючи на силу суперників у цьому турнірі, рівень якого помітно слабший за попередні, саме ці два клуби з самого початку були фаворитами першості. Тож цей матч можна вважати таким собі "малим фіналом" (тут програвший навряд отримає медалі) і головна увага закарпатських вболівальників буде прикута саме до цього протистояння. У команди Слюсара, як і кожного року перед початком сезону, проходить оновлення складу, та от чи якісне, побачимо у цьому матчі. Тячівці утримали всіх своїх гравців, які впродовж декількох сезонів утворюють монолітний колектив, який часто зупиняється за крок до трофеїв чи медалей.

На своєму шляху до півфіналу Севлюш і Вільхівці лише по разу зійшли з переможного шляху, і в обох випадках це було у матчах з іршавцями.  

Якщо гра у Виноградові це "малий фінал", то зустріч у Середньому можна ознаменувати "битвою андердогів" - команди, які мало хто очікував побачити так далеко від групового етапу. Хоча от у минулому розіграші Зимової першості Бобовище дійшло до чвертьфіналу, тепер вони оновили свій рекорд і грають у півфіналі. У команд є багато спільного, і це не тільки імена та прізвища головних тренерів. Їхня попередня зустріч у групі завершилась перемогою мукачівців 3:1 з трьома вилученнями. Цілком ймовірно, що і в цьому матчі буде багато карток та емоцій.


7 березня

м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик»


ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Вільхівці» – початок о 15:00
Арбітри: Митровський М., Шимон Ю., Бабич Т.
Делегат – Головко І.С.


8 березня

смт Середнє


ФК «Бобовище» – ФК «Середнє» – початок о 13:00
Арбітри: Дьордь Н., Вовчанський І., Гарлач І.
Делегат – Кочетов В.І.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 660 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: