Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 1/8 фіналу Другої ліги України з футзалу
11:01
Анонс 1/8 фіналу Другої ліги України з футзалу
У п’ятницю, 8 березня, ужгородські футзальні клуби зіграють перші матчі плей-оф Другої ліги України.

Анонс 1/8 фіналу Другої ліги України з футзалу
Три кращі команди УФЛ (група 1) в одній восьмій поміряються силами з призерами другої групи.
 
Медеї випало грати з чемпіоном із Львова, який також визначився в останньому турі минулого тижня. Галицька здоба випереджала на один бал свого головного конкурента Бастіон і завдяки бойовій нічиї 3:3 «пекарі» стали першими у Гранд-лізі Львова. Окрім цього, Галицька здоба також абсолютний чемпіон Львівської області з футзалу 2018 року. А своїй групі Другої ліги України вони стали другими з-поміж п’яти команд. У завершальних двох турах здобули перемоги і обійшли конкурентів із Дунаївців та Рівного.

 
УТЕІ очікує зустріч із кращою командою другої групи Другої ліги України. Володимир з Тивріва здобув максимум у всіх поєдинках, крім останнього туру, більшість матчів завершувались розгромами, часто доходило до двозначного числа голів. На внутрішній арені, Володимир після дрого місця минулого року, цього разу здобув золоті нагороди. У ФК «Володимир» – молодий граючий президент Дмитро Малюта.
 
«Мета нашої команди на сезон – дійти хоча б до 1/8 Кубку України з футзалу. У великому футболі входимо у трійку кращих вищої ліги чемпіонату області, і прагнемо зберегти ці позиції. Адже ми торік вперше заявилися до елітного дивізіону, – розповів Дмитро Малюта виданню vn.20minut.ua. Що стосується перспектив ФК «Володимир» на другу професійну лігу із великого футболу, то це поки що не на часі.»

 
Ужнет зіграє з третьою командою групи 2 «Дунаївці-CRISPUS», яка лише за додатковими показниками пробилась до однієї восьмої. Вони набрали рівну кількість очок з InterbetonBud-Rivne-112 (Рівне) і лише за очними зустрічами (5:5 та 5:4) розмістились вище у турнірній таблиці.
 
 
П'ятниця, 8.03 (СК "Золота гора")
 
13:15 УТЕІ - Володимир (Тиврів)
15:00 Ужнет - Дунаївці
16:45 Медея - Галицька Здоба

 
5 березня у Будинку футболу відбулося жеребкування матчів 1/4 фіналу Другої ліги. Пропонуємо вашій увазі пари команд, переможці яких зійдуться у чвертьфіналі:
 
«Геологія» (Кременчук)/«Wezom» (Херсон) – «УТЕІ» (Ужгород)/«Володимир» (Тиврів)
«Медея» (Ужгород)/«Галицька Здоба» (Львів) – «Щит» (Сєвєродонецьк)/«Lex-VSK-СумБуд» (Суми)
«Продексім-2» (Херсон)/«Human» (Дніпро) – «Вінниця» (Вінниця)/«Anserglob» (Херсон)
«Ужнет» (Ужгород)/«Дунаївці-CRISPUS» (Дунаївці) – «Symbol» (Харків)/«ІВТ» (Сєвєродонецьк)
 
Базовими датами для перших поєдинків та матчів-відповідей цієї стадії є 18-24 і 25-31 березня.

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 760 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: