Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 1 туру УФЛ 2021
16:51
Анонс 1 туру УФЛ 2021
Найсильніша ліга УФЛ стартує вже цієї суботи.

Анонс 1 туру УФЛ 2021 Традиційно фаворитом Суперліги можна вважати діючого чемпіона «Ужнета», який і в цьому сезоні будь-якій результат окрім перемоги вважатиме невдачею. Як і минулого року (і позаминулого теж) спробує їм завадити реалізувати цей план «Медея». Їх принципове протистояння вже стало доброю традицією УФЛ. 

Хто ще побореться? Нагадаємо, що в цьому сезоні не буде в еліті «Беркута». Тому хороші шанси боротися за високі місця буде у володаря останнього Кубку Ужгорода  - команди «Уж». Минулого року їм це також пророкували, але невдалий старт це зробив неможливим. Спробує замахнутися на кращий результат «Худльово». Минулого сезону вони амбітно заскочили у ТОП-5, то чому б не піднятися ще вище?

Не слід виключати з боротьби за медалі і команди, які в 2020-му за це не боролися – «Патріот» (цього сезону під назвою - «Невицький замок»), «Вопак» і «Юніпов». Зрештою, здобутий раніше досвід в УФЛ дарма не проходить і хтось з цієї трійці може вистрелити. 

В цьогорічному сезоні Суперліги мав взяти участь і переможець минулорічної Вищої ліги «Чокі», але у колективу виникли певні труднощі, тому УФЛ-2021 пройде без них. Їх місце у Суперлізі посяде «Тімвір» (Цього сезону під назвою «Prevention»)

Обіцяє бути цікавим сезон і у Вищій лізі. Хоча б тому, що в цьому сезоні дуже важко передбачити переможця. За відсутності «Чокі» та «Тімвіра», основними претендентами на чемпіонство стане минулорічний бронзовий призер «Дюшес». Проте «Трактор», «Кам’яниця», «Коритняни» (Цього сезону,- «Крайна»), «Епіцентр», які рік тому демонстрували хороший футзал, відкидати не варто. Цікаво, як проявить себе чемпіон Першої ліги «Лугош» в більш сильнішому дивізіоні. Як і міжгірський «Шипіт», який отримав право грати у Вишці в останній момент. 

Інтригуючою обіцяє бути і Перша ліга. За відсутності «Лугоша», який домінував рік тому, і «Шипота», основними претендентами на чемпіонство стає «Зіна», «Будівельник» та «Сторожниця». Спробує показати кращий результат, ніж минулоріч, «Октава». Друга ліга «десантувала» в дивізіон вище «Браму» та «Імперію». І далеко не для формальності – ці команди ще поборються і навищому для себе рівні. З кваліфікації у Першу лігу відправилися «Беркут» та «Ваша Хата». До речі, перша ліга стартує вже сьогодні! 

У Другій лізі теж спрогнозувати переможця складно. Сильніші команди піднялися вище плюс дуже багато новачків з кваліфікації.  Претендувати на перемогу зможе 4 команда минулого сезону «Гермес», а також «Турбогаз». Покращити свої досягнення планує ОК ДЮСШ ФСТ Україна, яка минулого року заробила тільки 1 очко в чемпіонаті. 

А завадити цим планам спробують новачки УФЛ «Проспект-junior», «Будівельник-2», «АльфаСтрахування»,  «Сімер» та «Фіхтен».

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 469 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: