Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 21-ого туру першої ліги Закарпаття
23:04
Анонс 21-ого туру першої ліги Закарпаття
У першій лізі гратимуть ігри передостаннього туру, які відбудуться у неділю, 20 жовтня.

У першій лізі гратимуть ігри передостаннього туру, які відбудуться у неділю, 20 жовтня.

"Верховина” Міжгір’я - "Терново”. Ось цей поєдинок з турнірної точки зору буде надпринциповим. Гості поступаються своїм візаві лише на одне очко. І саме ця відстань дасть можливість вийти на дев’яту сходинку у підсумковій таблиці чемпіонату. Міжгірці могли добре підготуватись до цього поєдинку, адже зустріч у Великому Бичкові не відбулась. Тому очікується цікаве протистояння.

"Велика Копаня” – "Вишково”. Ще одна битва сусідів відбудеться у цьому турі. Обидва колективи є сусідами не лише географічно, але й турнірно. Однак, на відміну від "Тернова”, копанців не задовольнить нічия. Тільки перемога – ось головне завдання у домашньому поєдинку. Рідні стіни у цьому зможуть допомогти.

"Кісва” Косівська Поляна – "Авангард” Тересва. Ще один аутсайдер змагатиметься з командою з першої десятки. Однак не все плачевно у команди з Косівської Поляни. Адже господарі у останній домашній грі підписали мирову з "Терновим”. Тож чи відберуть очки у команди з Тересви? На це буде відповідь лише після матчу.

"Вільхівці” – "Тячів”. Господарі дивують усіх прихильників футболу на Закарпатті своєю дивовижною стабільністю, адже протягом останніх двох ігор команда здобула перемоги з рахунком 2:0. Причому обидві звитяги були над міцними середняками. Чи зможе тячівський колектив зупинити цю машину?

"Карпати” Рахів – "Старт” Золотарево. Головний матч туру, адже зустрічаються колективи, які знаходяться на вершині турнірної таблиці. Та до очної зустрічі команди підійшли з різним настроєм. Якщо рахівчани не перемагали у останніх двох іграх, то представники Хустщини за цей час здобули максимальні шість очок. У разі перемоги золотарівці не опустяться нижче другої сходинки.

Андрій Слохіняк

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 745 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: