Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс 2-го туру чемпіонату Берегівського району
22:41
Анонс 2-го туру чемпіонату Берегівського району
У неділю, 13 травня, пройдуть ігри 2 туру чемпіонату Берегівського району з футболу.

Анонс 2-го туру чемпіонату Берегівського району
ФК «Перехрестя» – ФК «Запсонь»
 
У першому турі футболісти Перехрестя гостювали в Кідьоші і зазнали розгромної поразки з рахунком 2:6, тож у другому на власному стадіоні команда докладе максимум зусиль, аби виправдати сподівання власних вболівальників. Але суперник у них не простий, це ФК «Запсонь», який в останні роки демонструє хорошу гру і регулярно є призером чемпіонату. До того ж, у першому турі в домашній грі вони розписали нічию з ФК «Вилок». Однозначно, ФК «Запсонь» намагатиметься привезти додому три залікові бали.
 
ФК «Батьово» – ФК «Кідьош»
 
Минулої неділі, у складній боротьбі на футбольному полі футболісти Батьова здобули перемогу 3:2 над ФК «Берегуйфолу. ФК «Кідьош» легко здолав опір ФК «Перехрестя» і впевнено переміг 6:2. Як домашня команда, так і гості ставлять високі завдання в чемпіонаті і прагнутимуть максимального результату. Гра буде цікавою і результат гри передбачити важко.
 
ФК «Вилок» – ФК «Берегуйфолу»
 
Старт чемпіонату для команди з Вилока можна назвати вдалим. Гостюючи в Запсоні привезли додому залікове очко. На домашньому полі прагнутимуть максимального результату. У свою чергу дебютант чемпіонату ФК «Берегуйфолу», гостюючи в Батьові показав хорошу гру і мав можливість здобути очко. Команда відчула, що проведена робота напередодні старту дає можливість нарівні грати з суперниками. Їдучи в Вилок не збираються бути статистами.
Федерація футболу Берегівського району
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 530 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: