Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 4-го туру УФЛ 2018/2019
15:43
Анонс 4-го туру УФЛ 2018/2019
Вже з вівторка, 27 листопада, розпочинаються ігри четвертого туру УФЛ.

Анонс 4-го туру УФЛ 2018/2019
У районному дербі зійдуться команди Вопак (фактично Лінці) та Кам’яниці, де вони будуть боротися за дебютну перемогу у чемпіонаті. У минулому турі ЮНІПОВ зумів зупинити одного з лідерів, у цьому турі спробує відібрати очки у Олімпіка. Центральним буде матч Медеї та Вікінга, які досить вдало стартували і йдуть у лідерах. Також не менш цікавим буде протистояння УЖНЕТ та УТЕІ, де важко віддати комусь перевагу.

Лідер Вищої ліги Епіцентр зіграє з перечинцями, які є потенційними кандидатами на підвищення у класі. Худльово та СМЕ (фактично Сокіл Кінчеш) поборються за другу перемогу у сезоні. Ще в двох матчах мукачівські клуби зійдуться з коритнянцями та невиччанами.
 
Тімвір зіграє з аутсайдером групи і розраховутиме на легкі три пункти. Центральним матчем буде зустріч першої та третьої команди – Рятівника та Трактора. Ще в двох матчах зустрінуться сусіди по таблиці.
 
Лугош із зірковим нападником Олександром Грицкевичем та досвідченим Анатолієм Пецою спробують продовжити переможну серію у грі з Імперією. Ужнет+ після першої невдачі у сезоні зіграє з Ядзакі, які поки йдуть без очок. ЗІНА спробує зміцнити лідерство у грі з оноківською Верховиною. Прімалекс намагатиметься здобути перші очки у поєдинку з КС Ужгород.
 
Детальний розклад матчів дивіться нижче на афіші!

 
Суперліга
 
Медея – Вікінг
Вопак – Камяниця
Олімпік – ЮНІПОВ
Ужнет – УТЕІ

 
Вища ліга
 
Беркут – Коритняни
Худльово – СМЕ
Штурм – Невицький замок
Епіцентр – Перечин

 
Перша ліга
 
Тімвір – Інваспорт
Фенікс – Шипіт
Рятівник – Трактор
Будівельник – Сторожниця

 
Друга ліга
 
КС Ужгород – Primalex
ЗІНА - Верховина
Ужнет + - Ядзакі
Лугош – Імперія
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 708 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: