Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 4-го туру УФЛ 2019/2020
22:34
Анонс 4-го туру УФЛ 2019/2020
Ігри 4-го туру зони Другої ліги чемпіонату України (Суперліга УФЛ) цього тижня будуть тривати 3 дні.

Анонс 4-го туру УФЛ 2019/2020 Вже в цю п’ятницю стартує 4-ий тур УФЛ. І починається відразу з матчів зони Другої ліги України (Суперліги).

Цього разу тур у цьому дивізіоні розтягнутий на 3 дні.

У перший день «Худльово» спробує продовжити приємну серію (3 матчі-2 перемоги) – вони зустрічатимуться з «Вопаком», який такою статистикою порадувати поки що не може.

В суботу, 30 листопада, тур продовжить гра між лідером, «Ужнетом», та останньою командою ліги – «Юніповим». У них, між іншим, поки жодного очка у активі. Пізніше, у цей же день, гратиме і їх прямий конкурент – «Беркут». Вони зустрінуться із «Патріотом». 

А в неділю, 1 грудня, тур закриватиме ще один дуже цікавий поєдинок – «Уж» спробує з 4 спроби взяти очки в сезоні. Суперник у них дуже важкий – амбітна «Медея», яка не збирається далеко відпускати лідерів турніру.


У Вищій лізі в цей день буде чимало цікавих матчів. Відкриватиме тур матч «Тімвір» - «Дюшес»: поєдинок двох рівних команд, які мають однакову кількість очок. Того ж дня друга команда ліги, «Кам’яниця», екзаменуватиме «Штурм». А ось одноосібний лідера «Чокі» вже в неділю спробує зупинити «Трактор». Останнім матчем, який закриватиме в неділю весь ігровий день УФЛ, буде «Коритняни» - «Епіцентр».


Перша ліга в суботу розпочнеться грою поки що останніх команд дивізіону – між «Ужнетом+» та «Октавою». Всі інші події – у неділю. Спочатку з’ясують відносини команди з топ-4 – «Сторожниця» гратиме з «Шипітом», а третій колектив дивізіону, «Лугош», випробує сили з «Будівельником».

Що стосується лідера, «Зіни», то очки у них спробує відібрати «Зінедін». Нагадаємо, що «Зіна» - четверта команда з усіх ліг УФЛ, яка ще не програвала.


У суботу та неділю пройдуть матчі і Другої ліги. Спочатку «ОК ДЮСШ ФСТ Україна» спробує нарешті взяти очки у грі з «Вовковим», а «Баранинці» зіграють з «Турбогазом». Наступного дня «Гермес» буде намагатися не тільки відібрати очки, а й лідерство у «Імперії» у очному протистоянні. Ще один претендент на це, «КС Ужгород», зіграє із «Брамою».
Пресслужба УФЛ

Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 526 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: