Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 5-го туру УФЛ
15:58
Анонс 5-го туру УФЛ
У четвер, 6 грудня, стартує п'ятий тур УФЛ.

Анонс 5-го туру УФЛ
У Суперлізі центральним буде зустріч першого та третього місця Медея – Ужнет. Для команди Ковача цей матч буде генеральною репетицією перед грою з головним конкурентом – Олімпіком. Ще в трьох матчах три останні команди мірятимуться силою з суперниками, які йдуть перед ними.
 
Стартовий лідер Вищої ліги Епіцентр зустрінеться з діючим - Беркутом, який піднявся на вершину лише після минулого туру. Перечин спробує скористатися цим і обійти когось з дуету лідерів. Худльово очікує не простий матч з досвідченим Штурмом. Ще в одному матчі буде сусідське дербі між коритнянцями та кінчешцями.
 
Тімвір зіграє з найближчим переслідувачем і зможе збільшити відрив від основного пелотону. Рятівник, який на цих вихідних буде брати участь ще в одному турнірі, спробує розподілити сили і на гру з Феніксом. Інваспорт буде битися за перші очки з Шипітом. Трактор спробує повернути собі третє місце у грі з Сторожницею.
 
У Другій лізі одразу два матчі будуть центральними: Зіна та Ужнет+ наразі йдуть одразу за лідером групи, на другому та третьому місці відповідно. Лугош зіграє з четвертим КС Ужгород і спробує підтвердити реноме лідера. Імперія та Верховина підходять фаворитами до матчів з Ядзакі та Прімалексом.
 

Суперліга
Медея – Ужнет
Вопак – Олімпік
Вікінг – Камяниця
УТЕІ – ЮНІПОВ
 
Вища ліга
Беркут – Епіцентр
Худльово – Штурм
КОРИТНЯНИ – СМЕ
Перечин – Невицький замок
 
Перша ліга
Тімвір – Будівельник
Фенікс – Рятівник
Інваспорт – Шипіт
Сторожниця – Трактор
 
Друга ліга
КС Ужгород – Лугош
ЗІНА – Ужнет +
Primalex – Верховина
Імперія – Ядзакі


Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 767 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 Віола  
0
Не зрозуміло , коли грають Медея - УЖНЕТ...???

2 lobda  
0
Команди Епіцентр та Медея  використали право переносу (матчі Беркут-Епіцентр і Медея-Ужнет). Ці ігри відбудуться на наступному тижні до початку 6-го туру УФЛ.

الاسم *:
Email *:
كود *: