Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс 6-го туру зимової першості Берегівського району
09:29
Анонс 6-го туру зимової першості Берегівського району
Ігри передостаннього 6–го туру зимової першості Берегівського району з футболу, обіцяють бути цікавими.

Анонс 6-го туру зимової першості Берегівського району
Ігри передостаннього 6 – го туру зимової першості Берегівського району з футболу, обіцяють бути цікавими. В цих іграх, може бути визначено чемпіона зимової першості. На разі лідирує в першості ФК «Талісман» з Великих Берегів. На рахунку великобережців 10 очок. Але ця команда відіграла вже всі ігри. Інша справа у переслідувачів, у яких в запасі ще по дві ігри. Саме хтось із них і може випередити сьогоднішнього лідера.
 
ФК «Кідьош» - ФК «Батьово»
 
В обох колективів однакова кількість залікових балів, по три. Як для одних, так і для інших гра має важливе значення. ФК «Кідьош» отримавши перемогу може посісти четверте місце. У разі перемоги Батьова, вони ще теоретично можуть поборотися за комплект нагород. Але скоріше всього, головною метою цих колективів є підготовка до чемпіонату. Але, так чи інакше, рівні за силами колективи гратимуть на результат.
 
ФК «Артос» Гать – ФК «Запсонь»
 
Результат цього матчу має велика значення для обох колективів. В таких іграх говорять, що гра за шість очок. Перемога Артоса, означатиме дострокову перемогу в зимовий першості. Перемога Запсоня, дає їм великі шанси на золоті медалі. Ігри між цими колективами, завжди проходять напружено і з інтригою. ФК «Артос» Гать, провела попередні ігри впевнено і легко перемагала. Для Запсоня, турнірний шлях був не простим. До того ж, гру пропустить один із лідерів команди Іван Сливка за вилучення в останній грі. Але команда проявляє характер і веде боротьбу до останнього. Однозначно, що ця гра буде цікавою та напруженою.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 541 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: