Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 7-го туру УФЛ
14:52
Анонс 7-го туру УФЛ
З 20 по 26 грудня, у спорткомплексі "Зінедін", відбудуться поєдинки сьомого туру Ужгородської футзальної ліги.

Анонс 7-го туру УФЛ
У лізі найсильніших найбільш конкурентний матч обіцяє бути Медея – УжНУ, які ведуть боротьбу за третю сходинку. Анатолій Нурієв із Проспекту зіграє проти своїх земляків із Мукачева. Радванка зіграє проти ще одного лідера сезону. Вопак очікує дуель із сусідом, якого спробує наздогнати.
 
Алекс- Проспект
Вопак - Беркут
Медея - УЖНУ
Радванка – Минай
 
Лідируючий Олімпік зіграє проти пікіруючого Худльова. Верест матиме змогу піднятись ще вище, для цього потрібно перемогти кризовий Епіцентр. Вікінг спробує перервати свою безвиграшну серію із Коритнянами. Інтригуючим буде зустріч УЖНЕТ та Штурму, які йдуть рівно і ділять другу позицію.
 
Худльово – Олімпік
Епіцентр - Верест
Вікінг - Коритняни
Штурм – Ужнет
 
Найбільш цікавим поєдинком у групі В буде УТЕІ – Перечин, де буде вирішуватися в більшій мірі доля другого місця, так як УТЕІ добряче відірвався від переслідувачів. За третє місце посперечаються Сторожниця та Інваспорт. Зіна та Стандарт зійдуться у боротьбі за третю перемогу у чемпіонаті. Рятівник очікує найменш складний суперник у вигляді юних футболістів Здоров’я.
 
Сторожниця – Інваспорт
Рятівник –Здоров»я
УТЕІ - Перечин
Зіна - Стандарт
 
В іншій підгрупі Фенікс намагатиметься реабілітуватися у грі з Тисою. Трактор спробує укріпитись наверху через гру з КІТ. Тімвір зіграє з найбільш непередбачуваною командою африканських легіонерів. Ще в одному матчі визначатимуть сильнішого Будівельник та КС Ужгород.
 
Фенікс – Тиса
Африка - Тімвір
Будівельник – Кс Ужгород
Кіт – Трактор
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1156 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: