Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 7-го туру УФЛ 2019/2020
20:01
Анонс 7-го туру УФЛ 2019/2020
На цих вихідних стартує останній тур УФЛ в 2019-му році.

Анонс 7-го туру УФЛ 2019/2020 Попереду перерва до середини січня і це причина завітати протягом 20-22 грудня в спорткомплекс «Зінедін» та відчути драйв останніх передноворічних ігор закарпатського футзалу.

Родзинкою 7-го туру стануть, звісно, матчі зони Другої ліги України (Суперліги). І «Беркут», і минулорічний чемпіон «Ужнет», і «Медея» захочуть піти на перерву у статусі беззаперечного лідера.

Найбільше шансів в «Ужнета». Хоча б тому, що вони грають в неділю із «Худльовим», який останнім часом терпить невдачі – за 3 тури заробили лише 2 очки. «Ужнет» же йде 6 турів без поразок. А ось «Беркут» і «Медея» можуть втратити очки, адже в суботу ввечері грають між собою.

Відкриватиме же цей тур в зоні Другої ліги в п’ятницю гра між «Ужем» та «Вопаком». У перших після невдалого старту вже дві поспіль перемоги і вони будуть прагнути її продовжити. У ще одному матчі «Юніпов» спробує позбутися нуля в графі очки перед перервою в матчі із «Патріотом». 


У Вищій лізі матчі розпочнуться вже в п’ятницю. «Чокі» спробує закінчити рік з рекордом – 7 перемог у 7 матчах. Завадити їм спробує «Коритняни» - саме вони гратимуть з лідером дивізіону в цей день.

Тоді ж зіграють і ще два претендента на медалі: «Тімвір» випробує сили із «Епіцентром», а «Штурм» - з «Дюшесом». Враховуючи щільність турнірної таблиці, результати цих матчів можуть бути неочікуваними. У суботу матчів Вищої ліги не буде, а ось в неділю тур завершиться поєдинком між «Трактором» та «Кам’яницею», між якими всього 3 очка різниці.


В Першій лізі основні баталії будуть відбуватися в неділю, 22 грудня. Саме тоді зіграють два лідера дивізіону «Зіна» та «Лугош» зі своїми суперниками. «Лугош» має хороші шанси піти одноосібним лідером ліги, якщо здолає поки що останню команду «Октаву». В «Зіни» опонентом в неділю буде 5-та команда дивізіону – міжгірським «Шипіт».

Цікавим буде протистояння між «Ужнет+» та «Сторожницею». Останні в разі удачі матимуть змогу наблизитись до лідерів. Як і «Будівельник», який зіграє із «Зінедіном». Цей поєдинок, до речі, єдиний, який відбудеться в суботу.


Такий же календар і у Другої ліги – одна гра в суботу, «ОК ДЮСШ ФСТ Україна» зіграє з «Брамою», а всі інші – в неділю.

І основним протистоянням буде, звісно, битва лідерів – «КС Ужгород» спробує наздогнати «Імперію» (4 очки різниці) в очному протистоянні. Переслідувачі, як ось «Турбогаз» не збирається далеко їх відпускати – якщо, звичайно, впорається в неділю із «Вовковим». Свої мотиви на перемогу будуть і в зустрічі «Гермеса» із «Баранинцями». Буде цікаво!



Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 439 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Час би вже тому Ужнету і програти...

الاسم *:
Email *:
كود *: