Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс 7-го туру зимової першості Берегівського району
20:30
Анонс 7-го туру зимової першості Берегівського району
У неділю, 25 березня, на берегівському стадіоні «Чопівка» пройдуть ігри останнього, 7 туру Зимової першості Берегівського району з футболу.

Анонс 7-го туру зимової першості Берегівського району
Хоч переможець вже відомий, але інтрига цього туру полягає у боротьбі за призові місця, адже результати цих ігор можуть внести зміни в турнірну таблицю.
 
ФК «Артос» (Гать) – ФК «Берегуйфолу»
 
Ця гра турнірне становище не змінить. ФК «Артос» (Гать), здолавши у минулому турі ФК «Запсонь», достроково забезпечив собі золоті медалі Зимової першості. ФК «Берегуйфолу» – на останній позиції, але новачок захоче довести, що команда має право на майбутнє. Більше того, взяти очки від лідера в цій першості ніхто не зміг, футболісти Берегуйфолу мають нагоду створити сенсацію. До того ж, «Артос», який вже виконав поставлене завдання, може підійти до цієї гри розслаблено. Тож є сподівання, що гра буде цікавою.
 
ФК «Запсонь» – ФК «Батьово»
 
Результат цієї гри може стати вирішальним. Для обох колективів залишаються шанси піднятися в турнірному становищі. Футболістам Запсоні, щоб посісти друге місце, необхідна перемога з великим рахунком. Перемога Батьова, забезпечує їм бронзові медалі, а Запсонь таким чином може залишитись поза трійкою призерів. Однозначно, що обидві команди гратимуть на перемогу. Тож буде цікаво.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 605 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: