Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 8-го туру УФЛ
09:16
Анонс 8-го туру УФЛ
20-21 січня, у спорткомплексі "Зінедін", відбудуться поєдинки восьмого туру Ужгородської футзальної ліги.

Анонс 8-го туру УФЛ
На старті другого кола у Суперлізі перша четвірка зустрічатиметься із командами із другого квартету. Та не дивлячись на це, слід очікувати запеклої боротьби у більшості матчів. Головними поєдинками будуть Минай – Алекс, яке можна порівняти з протистоянням Минай – Середнє у минулому сезоні. Та УжНУ – Радванка, де зійдуться молоді футзалісти проти більш досвідчених колег. Також відбудеться районне дербі команд Івана Ковача та Олександра Пеци.
 
Вопак - Медея
УжНУ - Радванка
Минай - Алекс
Проспект - Беркут
 
Всі матчі Вищої ліги проходитимуть у принциповій боротьбі. У центральній грі туру зійдуться дві перші команди чемпіонату Олімпік та УЖНЕТ, особливою ця гра буде для граючого президента лідерів Олексія Скрипнікова, який у минулому сезоні грав за ужнетівців. Верест та Вікінг продовжують боротися за змогу мінімально наблизитись до третього місця. Штурм зіграє з Коритнянами, які в останніх матчах справно набирали очки. Худльово та Епіцентр матимуть змогу перервати свої безвиграшні серії.
 
Верест - Вікінг
УЖНЕТ - Олімпік
Коритняни - Штурм
Худльово – Епіцентр
 
Центральний поєдинок в третій по силі лізі відбудеться між УТЕІ та Інваспортом. Вкрай конкурентним буде зустріч Рятівника та Сторожниці, які йдуть поряд. Зіну очікує складний суперник з Перечина. Здоров’я спробує нав’язати боротьбу Стандарту.
 
Стандарт – Здоров’я
Інваспорт - УТЕІ
Рятівник - Сторожниця
Перечин - Зіна
 
Діючий лідер Групи А Тімвір зійдеться з Феніксом, який більшу частину першого кола йшов першим і саме вони завдали єдиної поразки в сезоні команді Балажинця. Трактор зіграє з останньою Тисою 1. Ще в двох поєдинках важко визначити фаворита.
 
Тімвір - Фенікс
КІТ - Будівельник
Тиса 1 - Трактор
КС Ужгород - Африка Юнайтед

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1232 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: