Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 8-го туру УФЛ
09:39
Анонс 8-го туру УФЛ
Перерва між першим та другим колом закінчилась і вже цієї суботи команди знову вийдуть на спортивні майданчики.

Анонс 8-го туру УФЛ
Головними поєдинками у Суперлізі буде протистояння УТЕІ з Олімпіком та Вікінга з Ужнетом, де більш молодші колективи спробують скоротити відставання від лідерів. Вопак поки єдиний бал набрав у першому колі якраз з Юніпов, тож спробує і в цій зустрічі зачепитись за очки. Медея зіграє з сусідами по району, але не по таблиці, з Кам’яниці.
 
Щодо матчів Вищої ліги, то тут беззаперечний лідер з Мукачівщини зіграє із СМЕ, який йде внизу таблиці на передостанньому місці. Перечинці налаштовуються взяти реванш від іншої мукачівської команди Штурм. Худльово та Невицьке йдуть поруч в середині таблиці і хтось із них зможе покращити своє становище. Епіцентр зійдеться з аутсайдером групи – Коритнянами.
 
У Першій лізі Тімвір, який йде без поразок, зустрінеться з міжгірцями. Ще один фаворит групи Рятівник зіграє з Сторожницею. Трактор поміряється силами з далеко відстаючим від нього Феніксом. Будівельник очікує найменш складний із суперників – Інваспорт.
 
У Другій лізі Прімалекс спробує створити проблеми кращій команді першого кола Лугошу. Василь Качаєв із Зіною матиме змогу збільшити свій гольовий доробок у грі з Ядзакі. Верховина та КС Ужгород зійдуться у боротьбі за третє місце, яке вони поки ділять між собою. Одразу за ними йде ще один дует з рівною кількістю очок – Імперія та Ужнет+, які зіграють між собою.
 
 
19 січня, субота
С/к "Зінедін"
 
14.00 Трактор - Фенікс
14.50 Primalex - Лугош
15.40 Сторожниця - Рятівник
16.30 Ядзакі - Зіна
17.20 Верховина - КС Ужгород
18.10 СМЕ - Беркут
 
20 січня, неділя
С/к "Юність"
 
10.00 Шипіт - Тімвір
10.50 Юніпов - Вопак
11.40 Перечин - Штурм
12.30 УТЕІ - Олімпік
13.20 Інваспорт - Будівельник
14.10 Кам'яниця - Медея
15.00 Невицький замок - Худльово
15.50 Вікінг - Ужнет
16.40 Імперія - Ужнет+
17.30 Коритняни – Епіцентр

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 649 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: