Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 9-го туру УФЛ
18:19
Анонс 9-го туру УФЛ
27-28 січня, у спорткомплексі "Зінедін", відбудуться поєдинки дев'ятого туру Ужгородської футзальної ліги.

Анонс 9-го туру УФЛ
Центральна гра другого кола, та й можливо всього сезону, відбудеться вже у цю неділю. У минулому турі відбулась зміна лідера у Суперлізі – Минай скористався поразкою Проспекту і став першим. Саме їхня очна зустріч покаже ймовірного чемпіона Суперліги. У першому колі Проспект виграв 5:2. Беркут сенсаційно переміг проспектівців минулої неділі і підібрався до борців за третє місце. Гра з Медеєю буде розглядатися саме в цьому бронзовому аспекті, перша їхня зустріч завершилась нічиєю 5:5. Радванку також не варто списувати з рахунків, їхня зустріч із Вопаком буде хорошою нагодою не відставати від трійки, що йде перед ними.
 
Радванка – Вопак
Беркут – Медея
Проспект – Минай
 
 
Олімпік зійдеться з командою з протилежного кінця таблиці. УЖНЕТ грою з Коритнянами спробує реабілітуватися за поразку у минулому турі. Два інші поєдинки у цій лізі будуть більш конкурентними.
 
Штурм - Верест
Вікінг – Худльово
Ужнет - Коритняни
Олімпік – Епіцентр
 
Головним поєдинком Першої ліги буде зустріч УТЕІ та Рятівника, який піднявся до третього місця і спробує скоротити відстань до лідера. Другим за значимістю буде протистояння Перечина та Стандарту, які також претендують на медалі. Інші матчі будуть менш принциповими.
 
Зіна – Інваспорт
УТЕІ – Рятівник
Стандарт – Перечин
Здоровя – Сторожниця
 
 
Трактор та Будівельник йдуть на медальних місцях і їхня зустріч буде найбільш цікавою у цій групі. Також інтригуючим, не дивлячись на розташування, буде матч Фенікса та КС Ужгород, який підсилився на друге коло. У матчі КІТ – Африка Юнайтед зіграють рівні суперники. А от у грі Тімвір – Тиса фаворита не легко вгадати.
 
Тиса – Тімвір
Фенікс – КС УЖГОРОД
Трактор – Будівельник
Кіт – Африка
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 993 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: