Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс 9-го туру УФЛ 2019/2020
20:34
Анонс 9-го туру УФЛ 2019/2020
В четвер, 23 січня, стартують матчі 9-го туру в усіх дивізіонах футзальної ліги.

Анонс 9-го туру УФЛ 2019/2020 Між командами у турнірній таблиці всього 1 очко і це не єдина причина важливості цього протистояння. Поєдинки між цими командами вже другий рік виходять доволі принциповими та напруженими. ✅Фактично це гра за звання кращої футзальної команди Закарпаття в цьому сезоні!✅

Ось що з приводу завтрашньої гри розповіли представники команд

Артем Письменний, УЖНЕТ:

Це буде дуже цікаве протистояння як для вболівальників, так і для самих гравців. Матчі між нашими командами завжди проходять у напруженій і безкомпромісній боротьбі, ніхто не відбуває номер. Гравці максимально викладаються на паркеті і б’ються до останньої секунди. Цього року ми хочемо повторити наш минулорічний успіх, тому обов’язково слід перемагати «Медею». Як і не втрачати очки у кожному наступному матчі».

Іван Ковач, «Медея»: «Буде важка гра. «Ужнет» - хороша команда, яка постійно перебуває у формі. Будемо старатися дати їм бій. У першому колі ми програли їм. Так була емоційна гра, але ми десь самі винні, що програли. Плюс,на мою думку, не надто кваліфіковані судді обслуговували матч. Тепер ми зробили висновки по своїй грі і будемо грати значно краще.

Чи буде це матч за чемпіонство? На 90% вважаю, що так. В Суперлізі ще є «Уж» та «Беркут», які демонструють хорошу гру і з ними теж буде дуже важко. Але, гадаю, що поєдинок з «Ужнетом» буде ключовим". 


Окрім цієї пари на вихідних «Беркут» спробує відновити свої лідируючі позиції у грі з аутсайдером «Юніповим», «Патріот» зіграє з «Вопаком», а «Уж», який виграє вже 4 матч поспіль, спробує взяти реванш за поразку в першому колі у «Худльова».

На цьому тижні матчі УФЛ стартують доволі рано. Вже сьогодні, 23 січня, в спорткомплексі «Юність» відбудеться гра Вищої ліги між «Коритнянами» та «Трактором». Матч цікавий вже тим, що команда з Ужгородщини тільки вийшла на другу сходинку Вищої ліги і не проти там закріпитися. А «Трактор», хоч і посідає тільки 6 місце, але від «Коритнян» відстає всього на 3 очки – тобто на одну перемогу.

А що інші матчі?

Одноосібний лідер Вишки «Чокі» в суботу спробує здобуту 9-ту поспіль перемогу у грі із «Дюшесом», який після перерви набирає ходу. «Тімвір» намагатиметься відвоювати високе 2-е місце в лізі в матчі із «Штурмом». А ще у Вишці, в суботу, мають зіграти між собою поки останні команди ліги – «Кам’яниця» та «Епіцентр».

Цікаві поєдинки чекають на вболівальників і у Першій лізі. Лідер «Лугош» спробує зміцнити свої «золоті» позиції в грі з «Ужнет+». Ця гра відбудеться в суботу. Тоді ж зіграє і «Шипіт», який потрохи підбирається до лідируючої групи – їхнім суперником в 9-му турі буде «Зінедін». В неділю зіграє основний конкурент лідера – «Зіна». Їм протистоятиме амбітна «Октава», яка багатьох здивувала на минулих вихідних. Завершуватиме тур у дивізіоні матч між «Сторожницею» та «Будівельником».

Обіцяє бути гарячим і тур у Другій лізі. Особливо враховуючи як розпочали друге коло лідери дивізіону. Виправляти становище «Імперія» буде у матчі із «Баранинцями», а «КС Ужгород» - із «Турбогазом». А дві команди, які досить несподівано втрутилися у боротьбу за «золото» ліги, зустрінуться між собою - «Вовкове» із «Брамою». Враховуючи такий стан справ, підтягнутися до «медальної зони» може і «Гермес» - йому для цього слід перемогти «ОК ДЮСШ ФСТ Україну».
Пресслужба УФЛ
 
Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 463 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: