Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс чвертьфіналів кубка Закарпаття
12:07
Анонс чвертьфіналів кубка Закарпаття
У неділю, 6 квітня, відбудуться перші матчі ¼ фіналу обласного кубка.

У неділю, 6 квітня, відбудуться перші матчі ¼ фіналу обласного кубка.

ФК "В. Лази" - ФК "Поляна"

Середняк Ужгородського району вже навів шороху в обласному кубку. Обігравши у першому раунді «В.Копаню», а в другому «Боржаву». Цього разу на підопічних Івана Ковача очікує серйозний іспит, адже в гості до них приїде чинний володарар кубка – ФК «Поляна».

Однозначно господарям немає чого втрачати, конкретних завдань у кубку вони не ставили, тому можна прогнозувати видовищний та результативний футбол.

ФК "Поляна" перший раунд пропустила, а в другому впевнено перемогла у свалявському дербі «Сузір’я».

Шанси на прохід команд до наступної стадії оцінюється як 25% на 75%. Один фактор, який може завадити гостям зі Свалявщини крупно перемогти – це фактор не якісного трав’яного покриву.

Загалом, великолазівці забили 3 гола (2 гри), а полянці 4 гола (1 гра).

Прогноз lobda.at.ua: 0:2

СК "Петрово" - ФК "Давидково"

У попередньому раунді петрівці у результативному матчі здолали «Стройно», а команда з Мукачівщини розтрощила «Терново». Цікаво, що «Давидково» приймає участь у кубку, як переможець районного чемпіонату, а от прізвища гравців говорить за протилежне (Калій, Ковтун, Луця, Варга Е., Сливка, Жаренко всі вони грали за обласну команду «Ф.Медвідя» Н. Давидково).

Чесно кажучи, захист виноградівців є одним із найслабших ланок команди, а для проворних Луци та Варги більшого й не треба. Очікується багато боротьби, адже петрівці домашня команда і здаватись ніхто не збирається. Вісімка найкращих - це ще не вершина на якій хотіли б зупинитись команди.

Прогноз lobda.at.ua: 1:2

«Оболонь» Хуст – «Середнє»

Ще й місяця не пройшло, як ці дві команди знову зустрінуться на полі стадіону «Карпати». Прикра поразка в серії післяматчевих пенальті та виліт із «Зимової першості Закарпаття» має додати гостям реваншистського настрою.

Після останньої їхньої зустрічі «Середнє» не програло жодного матчу в офіційних іграх і, знову ж таки, носить статус фаворита кубка. У попередніх раундах турніру команді з Хуста довелося прикласти максимум зусиль, щоб пройти далі, та тепер «Оболонь» зіграє перший домашній кубковий матч і при підтримці власних уболівальників знову спробує створити маленьку сенсацію.

Про недооцінку суперника з боку середнянців і мови не може йти. Шанси на прохід команд до наступної стадії оцінюється як 40% на 60%.

Прогноз lobda.at.ua: 0:1

«Карпати» Воловець – «Вишково»

Команда з Волівця вибивши на попередній стадії міцний виноградівський «Севлюш» автоматично перетворюється у фаворита цієї пари. До того ж, прийнято вважати «Карпати» домашньою командою, тому вони мають хороші шанси зробити зручний заділ вже в першому поєдинку.

«Вишково» зуміло пробитися до чвертьфіналу не без допомоги фортуни. У серії післяматчевих пенальті вони здолали команду з Дубриничів. Але не слід забувати про бійцівські якості вишківчан, які просто так ніколи не здаються.

Прогноз lobda.at.ua: 2:1
Тарас Галушка, Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1013 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: