Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс чвертьфіналів Кубку Берегівщини
13:57
Анонс чвертьфіналів Кубку Берегівщини
В неділю, 23 липня на стадіонах району, стартують ігри ¼ фіналу Кубка Берегівського району «Берег – Фест».

Анонс чвертьфіналів Кубку Берегівщини
В розіграші Кубка, заявилося 8 команд району. Перші ігри пройдуть на чотирьох стадіонах, в яких зустрінуться чотири пари. 30 липня відбудуться матчі – відповіді.
 
ФК «Артос» Гать – ФК «Зірка» Берегово
 
Чи не найцікавішим буде протистояння команд , які в останні три роки ведуть боротьбу за найвищі місця в чемпіонаті та Кубках. Саме, ці два колективи, неодноразово у протистоянні між собою грали в фіналах. Цього року, сліпий жереб звів їх на першому етапі. Минулого року вони грали в фіналі. Пригадується, всі віддавали перевагу саме «Зірці». Але перемогу святкували футболісти «Артоса». На разі «Зірка» впевнено лідирує в чемпіонаті, «Артос» п’ятий. В графі поразки в «Зірки» нуль, а в «Артоса» 4 поразки. Але це Кубок. Якщо подивитися статистику, то берегівчани в кубкових іграх, грають гірше ніж в чемпіонаті. А Гать, саме кубкова команда. То ж передбачити переможця в цьому протистоянні буде складно.
 
ФК «Талісман» В. Береги – ФК «Яноші»
 
Інший цікавий поєдинок, пройде в Великих Берегах. Де місцевому «Талісману», буде протистояти ФК «Яноші». Результат цього протистояння, також непередбачуваний. Не дивлячись на те, що «Талісман» йде четвертим в чемпіонаті, а Яноші сьомим, ні про що неговорить. Яноші має 5 нічиїх, тому і очків мало. Але гра стабільна і провалів не мали. «Талісман» в деяких іграх мав нищівні поразки. Хоча віддамо належне, кінцівка першого кола для «Талісмана» була успішною. Вірогідніше. Яноші гратиме на оборону, щоб забезпечити потрібний результат перед грою на власному полі.
 
ФК «Кідьош» - ФК «В. Бийгань»
 
Можливо, ця гра не викликає інтерес у вболівальників. Аутсайдер, приймає команду , яка посідає друге місце в чемпіонаті. Тому великобийганців, вже всі вважають півфіналістами. Але варто згадати, що єдиної поразки в чемпіонаті футболісти з Великої Бийгані зазнали саме у грі проти Кідьоша. До того, у складі Кідьоша вірогідніше всього зможуть виступити лідери команди Бейло Дерцені та Янош Феєш. Це безперечно підсилить гру команди.
 
ФК «Батьово» - ФК «Запсонь»
 
Зустріч в чемпіонаті цих колективів, має рекорд найбільшої перемоги. Футболісти Запсоня розгромили батівців 13:1. Але то було на старті чемпіонату і на стадіоні Запсоня. З того часу колектив з Батьова підсилився. В їх складі зявилися сильні футболісти. До того ж Батьово, на мажорній ноті завершило чемпіонат перемігши в Берегові «Юніор» 5:2. А Запсонь розгромно програв в Великій Бийгані. Безперечно, фактор власного поля теж відіграє роль. Перед власними вболівальниками, вони зроблять все для перемоги.
 
В кубкових іграх, передбачити результат не завжди вдається. Такі ігри, носять зовсім інший характер ніж ігри в чемпіонаті. То ж будемо сподіватись на цікаві протистояння в іграх Кубка району.

 
Початок 18.00. Час київський
 
ФК «Артос» Гать - ФК «Зірка»
ФК «Батьово - ФК «Запсонь»
ФК «Кідьош»- ФК «В.Бийгань»
ФК «Талісман» В.Береги- ФК «Яноші»
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 889 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: