Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс чвертьфіналів Зимової першості Закарпаття 2018
14:42
Анонс чвертьфіналів Зимової першості Закарпаття 2018
10-11 березня на виноградівському та середнянському полях відбудуться чвертьфінальні матчі Зимової першості Закарпаття.

Анонс чвертьфіналів Зимової першості Закарпаття 2018
Минай – Поляна
 
Головним поєдинком чвертьфіналу стане зустріч минайців та свалявців. Минай помітно відрізняється за класом від більшості учасників цих змагань і лише на стадії плей-оф їх очікують пристойні суперники. Вчора вони розібралися з друголіговим колективом зі Львову, що тільки підвищує їх статус перед цим поєдинком. Принциповим цей матч буде для свалявця Роберта Гегедоша.
 
Поляна зарекомендувала себе цікавим та боєздатним колективом, який демонструє комбінаційну, атакуючу гру, на завершенні частіше за все опиняються Володимир Варваринець та Олександр Міклош. Мінусом є те, що у команди Кондрі дуже коротка лава запасних і варіювати складом він не має можливості. А втрата якогось гравця основи, як наприклад Богдана Павлича, позначається на грі.
 
Останній матч між цими командами закінчився скандалом у Поляні.
 
 
Середнє – Ужгород
 
В іншому півфіналі мало відбутись виноградарське дербі господарів поля з Бобовищем. Та мукачівці відмовились від виступів у чвертьфіналі, давши змогу пройти далі Ужгороду. Та від заміни суперника прогнози на цей матч незмінні: команда Василя Варги переважає ужгородців як у підборі гравців, так і в результатах на полі.
 
Тож ужгородцям залишається, як і в попередній грі з минайцями, зосередити всі свої сили на оборону своїх воріт. Особливо від свого колишнього гравця Матвія Бобаля, який мабуть добре знає всі слабкі місця Ужгорода.
 
 
Заріччя – Верховина
 
Єдині першолігові колективи зійдуться у третій парі півфіналістів, яка виглядає однією з найрівніших. Та все ж перевагу варто віддати зарічанцям, які виграли свою групу, залишивши позаду себе одразу дві команди з Вищої ліги області. Підопічні Цимбала і самі не проти розпочати новий сезон у вишці.
 
Верховина вийшла з менш конкурентної групи та навряд міжгірці бажають зупинятись на цьому. Зважаючи на суперника шанси на півфінал у них значно вищі, ніж скажімо в Ужгорода чи Бужори.
 
 
Севлюш – Бужора
 
Севлюш зіграє у чвертьфіналі з сусідніми іршавцями, для яких це буде, ймовірно, останній матч у Зимовій першості. Зламати погану статистику зустрічей з виноградівцями допоможе Бужорі екс-гравець севлюшців Іван Бандурович. Натомість встановлювати чергові розгромні рекорди у складі Севлюша буде екс-нападник іршавців Мирослав Мудра.
 
У товариській грі з Мостиськом, який відбувся 8 березня, підопічні Слюсара провели лише два голи, мабуть приберігши на півфінал.
 
 
10 березня (субота)
 
смт Середнє, селищний стадіон (штучне поле)
 
ФК «Середнє» – ФК «Ужгород» – початок 13:00
Арбітри: Запрутняк В., Гарлач І., Шкура В.
Делегат – Митровський М.І.
 
ФК «Минай» – ФК «Поляна» – початок 15:00
Арбітри: Райда М., Лялюк М., Рубей В.
Делегат – Шитєв Й.Л.
 
 
11 березня (неділя)
 
м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик» (штучне поле)
 
ФК «Заріччя» – ФК «Верховина» (Міжгір’я) – початок 13:00
Арбітри: Дребужан С.,Федак В., Рошко О.
Делегат – Кампов І.А.
 
Фк «Севлюш» – ФК «Бужора» (Іршава) – початок 15:00
Арбітри: Гала М., Лофинець В., Моісеєнко Д.
Делегат – Козик В.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 818 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: