Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс чвертьфіналів Зимової першості Закарпаття 2019
15:47
Анонс чвертьфіналів Зимової першості Закарпаття 2019
У неділю, 17 березня, у двох чвертьфінальних поєдинках зійдуться команди Вищої ліги, в інших двох - команди різних вагових категорій.

Анонс чвертьфіналів Зимової першості Закарпаття 2019
МФА на стадіоні, який можна вважати рідним для них, прийматиме рахівські Карпати, які будуть долати значну відстань на цю гру. У минулому сезоні підопічні Ряшка двічі обігрували Карпати 2:0. Подбіний рахунок очікується і в цьому матчі, зважаючи, що рахівці у групі у чотирьох з п’яти матчів пропускали мінімум два голи.
 
Ужгород спробує малими силами (декілька гравців відновлються чи лише відновилися від травм) пройти мукачівську команду. Згадуючи минулий розіграш Зимової, цей матч буде носити реваншистський настрій для ужгородців, адже рік тому бобовищанці зуміли завдати поразки Ужгороду 1:0 (гол забив Михайло Ковтун) на груповому етапі і залишила їх на третьому не прохідному місці у групі.
 
Чи не вперше в очній зустрічі зійдуться Вільхівці та Нижній Коропець. Команда Бучка зуміла тріумфально пройти груповий етап, тож отримала у суперники найкращий з можливих варіантів.
 
Найбільш цікавим буде двобій виноградівців та концгазівців. Команда Слюсара перемагала витязів 2:0 та 2:1 у минулому році. Наставник ужгородців Вайданич має хороший набір атакуючих гравців, проте гра в захисті бажає бути кращою, адже вони пропускали у всіх матчах групового етапу. В останній грі севлюшці перервали свою тривалу безпрограшну серію, маючи проблеми з реалізацією, тож зараз виноградівські футболісти будуть налаштовані реабілітуватися перед власними вболівальниками.
 
 
смт Середнє, штучне поле
 
МФА U-19 – ФК «Карпати» (Рахів) – початок 13:00
Арбітри: Митровський М., Вовчанський І., Бабич Т.
Делегат – Кампов І.А.
 
ФК «Ужгород» – ФК «Бобовище» – початок 15:30
Арбітри: Грубінка І., Гала М., Лофинець В.
Делегат – Бобаль М.М.
 
 
м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик»
 
ФК «Вільхівці» – ФК «Н.Коропець» – початок 13:00
Арбітри: Райда М., Шопа Т., Варга І.
Делегат – Шитєв Й.Л.
 
ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Витязь» (Концово) – початок 15:30
Арбітри: Дребужан С., Федак В., Куніна Л., Куля Б.
Делегат – Попович В.М.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 730 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: