Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу: ФК «Говерла» U-19 - ФК «Оболонь» Хуст
17:22
Анонс фіналу: ФК «Говерла» U-19 - ФК «Оболонь» Хуст
«Чи зможуть пивовари створити ще одну сенсацію?» - про це дізнаємось наступної неділі.

«Чи зможуть пивовари створити ще одну сенсацію?» - про це дізнаємось наступної неділі.

У неділю, 16 березня, на стадіоні в смт Кольчино відбудеться фінальний поєдинок «Зимової першості Закарпаття». Головний фаворит турніру «Говерла» (U-19) з обласного центру протистоятиме відкриттю цьогорічних змагань «Оболоні» з Хуста. У вирішальному матчі зустрічаються дві найрезультативніші команди турніру – 2.3 гола за гру в ужгородців та 2 гола за гру в пивоварів. Ужгородці, навчені гірким досвідом дебютного поєдинку проти «Севлюша», у своїх останніх двох поєдинках, у рамках зимової першості, намагались повести в рахунку задовго до фінального свистка. Після цього вони тримали м’яч подалі від своїх воріт. Дві третини останнього їхнього двобою з «Верховиною», яка нагадаю була головним конкурентом «Оболоні» за першу сходинку в групі «А», мала для молоді з обласного центру тренувальний характер.

Що стосується пивоварів, то позитивом для них може бути той факт, що вони в цьому чемпіонаті ще в жодному із шести поєдинків не програли в основний час. Цей показник є свідченням сили характеру підопічних Юрія Мовчана. Серед гравців щоразу знаходиться лідер, який за будь-якого розкладу веде партнерів у атаку – найчастіше це Олександр Браєр або Ярослав Мадяр. З огляду на все вищенаведене можливості команд на перемогу в основний час оцінюємо як 60 на 40 % на користь ужгородців.

Якщо в основний час переможець не визначиться, то шанси на успіх зрівняються – 50 на 50 %. Такий висновок робимо при аналізі пробиттів ними післяматчевих пенальті. «Оболонь» на головному зимовому турнірі Закарпаття виграла дві з чотирьох таких лотерей. Для ужгородців єдина спроба здобути додатковий бал виявилась невдалою. З огляду на це вони прагнутимуть реабілітуватись, що вони здатні краще виконувати цей важливий компонент гри мільйонів. З огляду на все вище згадане, оцінюємо можливості на здобуття золотих нагород та кубка Закарпаття як 55 на 45 % на користь «Говерли» (U-19). Та слід нагадати, що м’яч круглий, а тренерський талант Юрія Мовчана та Валентина Слюсара ще не до кінця розкритий.

Цей фактор обіцяє нам безкомпромісну дуель думок та тактик. І нехай у ній переможе найдостойніший.
Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 942 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: