Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу кубка Закарпаття: «Поляна» - «Середнє»
12:25
Анонс фіналу кубка Закарпаття: «Поляна» - «Середнє»
Завтра, 9 травня о 17.00, традиційно у День Перемоги відбудеться фінал обласного кубка.

Завтра, 9 травня о 17.00, традиційно у День Перемоги відбудеться фінал обласного кубка.

Матч відбудеться у селі Поляна, а обслуговуватиме його арбітр - Запрутняк В., асистенти - Наскалов С., Гарлач І., додаткові асистенти арбітра - Котубей П., Сімку А.

Як і 3 роки назад два найбільш очікувані суперники зійшлись у фіналі. Сліпий жереб дуже вдало звів їх лише у вирішальному матчі.

«Поляна» пройшла кубкову дистанцію досить легко, не докладаючи великих зусиль в матчах зі свалявським «Сузір’ям» та командою з Великих Лаз, а у півфіналі перед натиском полянців здалася команда з Нового Давидкова.

«Середнє» у свою чергу на своєму шляху розбило кінчешський «Сокіл» та хустську «Оболонь», а от реанімовані воловецькі «Карпати» полоскотали нерви фавориту, дозволивши провести їм лише один гол в двох матчах.

Лише два тижні назад цим командам довелося зустрітися у матчі відкриття цьогорічного чемпіонату, де мінімальну перемогу святкували свалявці. Та у підопічних Вадима Дьордя було майже 2 тижні, щоб зробити висновки з цієї поразки та підібрати потрібні ключі до воріт «Поляни». Оскільки фінальний поєдинок буде відбуватися на домашньому стадіоні полянців, то варто згадати і останній матч між цими командами на їхньому полі.

На початку вересня минулого року «Середнє» вперше завітало на цей красень стадіон, і мало великі шанси, щоб вдало дебютувати на ньому, та пропущений гол на останніх хвилинах зафіксував нічийний результат - 2:2.

Підопічні Михайла Кондрі вже вп’яте потрапляють до фіналу кубка області і може втретє підряд стати його володарем. До речі, останнім хто вигравав кубок, до гегемонії у цьому турнірі «Поляни», було якраз «Середнє» у 2011 році, які лише у серії після матчевих пенальті перемогли ту ж таки «Поляну».

До слова, і «Поляна» минулий кубок здобула лише в серії одинадцятиметрових, тож у обох команд є позитивний досвід в післяматчевій лотереї.

Можна спрогнозувати, що команди будуть діяти обережно, очікується багато боротьби в центрі поля. Важливим фактором буде, щоб молода середнянська команда була готова до будь якого перебігу подій, і їй вдалося позбутися хвилювання. Полянці мають діяти з позиції фаворита і намагатимуться вдало виступити перед рідною публікою.

Прогноз lobda.at.ua 2:1.
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 961 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: