Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс фіналу Кубку Ужгородського району
09:34
Анонс фіналу Кубку Ужгородського району
У неділю, 20 серпня, на стадіоні села Кам'яниця відбудеться фінал Кубку Ужгородського району.

Анонс фіналу Кубку Ужгородського району
У фіналі Кубку Ужгородського району зустрічаються перша та третя команда поточного чемпіонату. Тоді як минулого сезону Великі Лази були першими, а Лінці другими, тож на полі стадіону Кам’яниці зійдуться дійсно кращі футбольні команди останніх років Ужгородщини.
 
Цього року вони вже двічі зустрічались: в рамках чемпіонату підопічні Микуланинця перемогли вдома 2:0, а на груповій стадії Зимово-весняного Кубку була зафіксована нічия 1:1 на полі в Лінцях.
 
Минулого року в чемпіонаті Великі Лази перемагали в Лінцях 2:3, а вдома, в останньому турі, не з'явились на гру, через участь у Лізі чемпіонів Закарпаття. У чвертьфіналі Зимового Кубку 2016 вони знову зіграли внічию 0:0, а в серії пенальті кращими були лінцівські футболісти.
 
Нагадаємо, що минулого року у фіналі Кубку Ужгородщини зустрічались Вовокове та Світанок Руські Комарівці. Завдяки переможному голу з пенальті перемогу святкували футболісти Вовкового, рахунок 2:1.
 
У юнацькому фіналі фаворит протистояння більш явний, і за прогнозами, і за назвою команди – це юнаки Шишловців, які впевнено лідирують у чемпіонаті. У першому колі вони перегравали Медею 6:1. Шишлівці минулого року вже пробивались у фінал Кубку, але програли Баранинцям 0:2.

 
Фінал
 
«Великі Лази» - «Зірка» Лінці
 
Юнаки
 
«Фаворит» Шишловці – «Медея» Оріховиця
 
с. Кам’яниця. Початок: юнаки - 14.30, дорослі - 16.00.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1238 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Лази програють. Лінці сильніші на голову

الاسم *:
Email *:
كود *: