Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2019
16:25
Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2019
У неділю, 1 вересня, на ужгородському стадіоні «Авангард» відбудеться фінал Кубку області.

Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2019
Севлюш впевнено крокує до завоювання чергового трофею, адже рівень опозиції як в чемпіонаті, так і в Кубку у нього цьогоріч доволі слабкий. Про це може свідчити навіть найближча історія зустрічей фіналістів у цьому році: у чвертьфіналі Зимової першості виноградівці перемогли Концово 9:0, а потім ще два рази у чемпіонаті 5:0 та 6:4. Двадцять голів за три матчі досить багато, тож важко буде знайти на Авангарді у день матчу вболівальника, який поставить на перемогу команди з Ужгородщини.
 
Та у футболі інколи бувають дива, і саме за це його люблять. Витязь у порівнянні з тими матчами зазнав деяких змін, посилив склад молодими якісними гравцями, які вплинули на їх вихід до фіналу. Захисна лінія бачиться найслабшою ланкою витязів, до того ж основний воротар Костик травмувався після півфіналів, тож місце у воротах ймовірно займе 17-річний Кашка. По дорозі до фіналу команда Вайданича пройшла Терново (2:1), Нове Давидково (2:0), Ракошино (7:4) та Вільхівці (4:3).
 
Виноградівці у минулому турі в Рахові вдруге у сезоні не змогли виграти, очевидно футболісти вже були подумками у фіналі. Вслід за Смокоровським та Минайленком команду поповнив ще один ужгородський футболіст Іван Ковач, який останні півсезону провів у канадській футбольній лізі.
 
Команді Слюсара на кубковому шляху протистояли такі команди: Поляна (4:2), Карпати Дубове (6:0), Тячів (4:2), МФА (5:1).
 
 
ФК «Витязь» (Концово) – ФК «Севлюш» (Виноградів) початок гри 16:00
 
Арбітри: Дьордь Н., Гарлач І., Вовчанський І.
Делегат – Митровський М.І.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 619 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: