Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2020
22:44
Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2020
У середу, 14 жовтня, на стадіоні Вільхівців відбудеться фінальний поєдинок Кубку області.

Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2020 Востаннє ці дві команди виходили у фінал Кубку у 2014 році і грали якраз між собою. Тоді фінал проходив у Поляні і саме господарі перемогли 1:0, завдяки голу Пакоша, хоча і грали близько 50 хвилин у меншості. Саме з 2012 по 2014 рік Кубок постійно знаходився у трофейній залі свалявців. А до цього саме Середнє у 2011 році були володарями Кубку перемігши тих же полянців (по пенальті). 

Акурат перед фіналом вони зіграли у чемпіонаті на полянській арені, своїм результатом (3:2) підігрівши інтерес до гри. У минулому сезоні всі три матчі були за командою Кондрі (2:0, 2:0, 4:1).
 
У цьому році середнянці вже довели у Зимовій першості та Кубку, що вони справжні кубкові бійці і будуть не проти скрасити невдалий сезон у чемпіонаті ще одним трофеєм. А одним з козирів підопічних Ковача, звісно, є серія пенальті, в якій їм нема рівних у цьому році. 

Поляна значиться фаворитом фіналу, адже на шляху до вирішального матчу пройшла чи не найбільш потужних суперників в лиці Севлюша та Хуста. У складі полянців є двоє гравців, які велику частину своєї кар’єри провели за Середнє – це Соскида та Гулович. Цікавий факт, що у Кубку за Поляну забиває лише один гравець - Володимир Варваринець (два голи Севлюшу і один Хусту), тому саме за ним варто слідкувати біля своїх воріт середнянцям.


с. Вільхівці. Початок – 14:00.

ФК «Поляна» – ФК «Середнє»

Арбітри: Митровський М., Гарлач І., Шимон Ю., Козик Я.-мл.
Делегат – Жбора Г.В.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 514 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: