Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2016
15:08
Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2016
Фінальний поєдинок між футбольними клубами «Ужгород» та «Мукачево» відбудеться на ужгородському стадіоні "Автомобіліст" 31 березня о 16.00.

Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2016
ФК "Ужгород" - ДЮФК "Мукачево"

м. Ужгород, стадіон "Автомобіліст". Початок о 16.00 (четвер, 31 березня)

ДЮФК Мукачево вперше зіграє на стадіоні «Автомобіліст».
 
Ужгород вже шість ігор підряд залишає свої ворота сухими в офіційних матчах. В Зимовій першості вони забивають в середньому 2,6 голів за гру, і пропускають – 0,6 гола за гру.

Мукачівці за всю Зимову першість (7 ігор) лише в одному матчі не пропускали - вдома з «Локомотив-Чоп», а в півфіналі не змогли пробити захист «Минаю». ДЮФК забиває 1,3 голи за гру, а пропускає 1 гол за матч.

Кращим голеадором команди у Зимовій першості залишається Михайло Реплюк 6 голів, який лише перед самим початком змагань повернувся в «Ужгород» із виноградівської команди і за збігом обставин, його гол у ворота «Севлюша» на останній хвилині матчу дозволив ужгородцям грати у чвертьфіналі, а севлюшців залишив ні з чим.

У кубкових протистояннях обидві команди здійснювали дальні виїзди, мукачівці у Міжгір'ї звели гру до нульової нічиєї і лише в серії пенальті взяли гору. Ужгород завдяки пентатрику Роберта Гегедоша розбив рахівські «Карпати».

У минулому сезоні команда з обласного центру два рази перегравала підопічних Сільваші – 3:0 вдома та 2:4 у Мукачеві. Принциповим ця зустріч буде для Олександра Бако, який був лідером атак мукачівців у минулому році.

ФК «Ужгород» спробує додати то своєї шафи трофеїв черговий кубок. Мають досвід перемоги у цих змаганнях Василь Куделко у складі «Берегвідейку» та Станіслав Котьо у складі «Говерли» U19.

Навряд чи це протистояння можна назвати конкурентним, на кшталт матчів ветеранів (40+ років) Ужгорода і Мукачева в останні роки. Підопічні Івана Шанти мають продовжити переможну серію у зустрічах з мукачівцями, здобувши легку перемогу у 3-4 м'ячі. Та для мукачівських юних футболістів вихід у фінал вже є відмінним результатом, адже здавалось, що чергове омолодження основного складу не пройде без наслідків. Та мукачівці показали, що рахуватися з ними прийдеться кожному, і завдяки вдалій підготовці до сезону вони стали претендентами на високі нагороди.   
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1022 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: