Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс: ФК "Середнє" - ФК "Карпати" Воловець
11:18
Анонс: ФК "Середнє" - ФК "Карпати" Воловець
Сьогодні відбудеться перший півфінал обласного кубка.

Сьогодні відбудеться перший півфінал обласного кубка.

Матч зіграють у с. Середнє о 17:00 к.ч.

ФК «Середнє» у рідних стінах прийме ФК «Карпати» Воловець. На підопічних Корсача Олександра очікує серйозне випробування, адже їм протистоятиме один із фаворитів за головний приз турніру – ФК «Середнє».

Можна спрогнозувати, що зелено-білі («Середнє») спробують зробити комфортний заділ у першому поєдинку, до того ж горяни («Карпати») вважаються домашньою командою, тому волівчанам було б комфортно забити на виїзді і не пропустити більше двох м’ячів.

ФК «Середнє» зіграє свій другий поєдинок на рідному стадіоні, і після невиразної перемоги з «Оболонню», середнянці спробують зробити все можливе аби реабілітуватись перед власними вболівальниками, а також вдруге у своїй історії пробитись до фіналу обласного кубка, який відбудеться на День Перемоги.

Нагадаємо, що середнянці розпочали свій шлях з розіграшу 1/8 фіналу, де їм протистояв сусід з Ужгородського району ФК «Сокіл» Кінчеш, у тому матчі вони здобули впевнену звитягу – 0:3. У ¼ фіналу за підсумком двох ігор «Середнє» перемогло «Оболонь» – 4:0.

Щодо гостей, то ФК «Карпати» Воловець стартував із тої ж стадії розіграшу кубка. У першому матчі їм вдалося здивувати всю футбольню громадськість області, перегравши міцну команду з Виноградова ФК «Севлюш» - 2:0.

У наступному раунді за підсумком двох ігор «Карпати» здолали «Виково» - 2:1.

У півфіналі прохідних ігор не буває, тому очікуємо на цікавий поєдинок.

Анонс завтрашнього поєдинку між ФК «Поляна» та ФК «Давидково» читайте на нашому сайті пізніше.

Прогноз lobda.at.ua 2:0.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 895 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: