Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
21:05
Анонс ігор чемпіонату області
Завтра, розпочнеться довгоочікуваний чемпіонат Закарпатської області.

Завтра, розпочнеться довгоочікуваний чемпіонат Закарпатської області.

Початок ігор о 15.30 (юнаки) та о 17.00 (дорослі).

Вища ліга:

ФК «Севлюш» Виноградів - ФК «Оболонь» Хуст

Останній матч цих команд у Виноградові у вересні 2013 року завершився нічиєю - 1:1. Обидві команди вже вилетіли на попередній стадії кубка області, тож головним завданням для них було належно підготуватися до звітного матчу. «Оболонь» на чолі з досвідченим Олександром Браєром дуже добре зарекомендувала себе у цьогорічних кубкових змагань. Та, все ж таки, потрібно віддати належне і господарям у яких підібраний стабільний склад і на виноградівському стадіоні вони почувають себе дуже впевнено. Севлюшці мають більше шансів стартувати у цьогорічному чемпіонаті з перемоги.

Прогноз lobda.at.ua 2:0.

ФК «Середнє» Середнє - ФК «Поляна» Поляна


Як і минулого року, вже на старті сезону два титани закарпатського футболу поміряються силами у Середньому. Попередня гра на цьому стадіоні не визначила сильнішого - 1:1. Обидві команди перебувають у хорошому ігровому тонусі, провівши серед тижня домашні матчі на кубок області. До речі, велика ймовірність їх зустрічі 9 травня у фіналі кубка, зважаючи на те що перші півфінальні матчі вони виграли. Такий поєдинок на старті сезону буде справжнім святом для місцевих любителів якісного футболу. Для екс-гравця «Середнього» Пакоша гра носитиме принциповий характер. Молодий колектив Дьордя спробує довести, що нічим не поступається досвідченим гравцям із Поляни.

Прогноз lobda.at.ua 1:1.

ФК «ДЮФК Мукачево» - ФК «Боржава» Довге


Обласний футбол повертається до Мукачева. Цього року за команду гратиме молодь впереміш з досвідченими гравцями, такі як Кундрик та Бундаш. Цікаво подивитись як дебютує ця команда, адже опонент для цього буде не з легких. Боржавці 2 роки назад стартували вже грою у Мукачеві, але тоді вони були розгромлені - 4:1.

Підопічні Павла Іванчова будуть битись на перемогу, адже на «розкачку» команди не має часу у зв’язку з малою кількістю команд.

Прогноз lobda.at.ua 2:2.

ФК «Карпати» Воловець - ФК «Бужора» Іршава


Іршавці до останнього вагались чи прийматимуть участь у цьогорічному чемпіонаті, але все ж таки, здоровий глузд взяв гору. Адже, втрачаючи одну з обласних команд, чемпіонат втрачає свій інтерес. Прикро спостерігати, як з приходом нової влади зникають як обласні команди, так і професійні. Волівчани наробивши шороху в кубку Закарпаття, спробують здобути звитягу і в першому турі. Хоча календар у підопічних Олександра Корсача не злегких, тому що цієї середи «Карпатам» доведеться зіграти матч-відповідь проти ФК «Середнє».

Прогноз lobda.at.ua 1:0.

Перша ліга (західна зона):

ФК "Віола” Худльово – ФК "Карпати” Перечин
ФК "Дийдо” Дийдо - ФК "Карпати” В.Коропець
ФК "Баранинці” Баранинці - ФК "Сокіл” Кінчеш
ФК "Бийгань” Бийгань - ФК "Вітязь” Концгазо
ФК "Локомотив” Чоп - ФК "Ракошино” Ракошино
ФК "Березний” В.Березний - ФК "Сільце” Сільце

Перша ліга (східна зона):

ФСК «Говерла» Ясіня - ФК «Вишково» Вишково
ФК «Старт» Золотарьово - ФК «Терново» Терново
ФК «Вільхівці» Вільхівці - СК «Ялинка» В.Бичків
СК «Петрово» Пийтерфолво - ФК «Карпати» Дубове
ФК «Карпати» Рахів - ФК «Кісва» Косівська Поляна
ФК «Вікторія» Б.Церква - ФК «Копаня» В.Копаня

В східній зоні більшість клубів з досвідом обласних змагань. Новачки – «Карпати» Дубове та «Вікторія» Біла Церква. Повернулась у гру великобичківська «Ялинка». Натомість, не побачимо клубів з Тячева, Тересви та Буштина. У західній зоні більшість є першопроходцями. Серед них і один із кращих клубів останнього десятиліття Іршавського районного чемпіонату «Сільце». У останньому контрольному поєдинку сілецькі гравці розгромили переможця Ліги чемпіонів Закарпаття 2012 року «Артос» з Гаті – 6:2. Покер на свій рахунок записав Іван Кляп. Ще по разу відзначились Іван Качур та Владислав Маринець.
Тарас Галушка, Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1046 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: