Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
11:26
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю відбудуться ігри чемпоінату області у першій та вищій лігах Закарпаття.

У неділю відбудуться ігри чемпоінату області у першій та вищій лігах Закарпаття.

Перша четвірка прийматиме гостей з нижньої половини турнірної таблиці. Тому, скоріш за все, нічийних рахунків в цьому турі не буде.

ФК «Оболонь» Хуст - ФК «Бужора» Іршава

Господарі беззаперечні фаворити цього матчу і вони намагатимуться довести це на полі, оскільки будь-яка осічка призведе до вибування з боротьби за призові місця. Здобувши непросту перемогу у Довгому, «пивовари» намагатимуться покращити статистику забитих голів, тому що програють у цьому компоненті своїм конкурентам.

Лише місяць тому ці команди зіграли 5:1 на «Оболонь Арені».

«Бужора» ще не знала смаку перемоги у виїзних поєдинках, тому їм залишається лише грати в свою гру і боротися до кінця.

Прогноз: 3:0

ФК «Поляна» Поляна - ФК «Боржава» Довге

«Поляна» знову прийматиме гостей, на цей раз із Довгого. Мабуть вболівальники знову будуть чекати параду голів від чемпіона.

Свалявська команда перемагала «Боржаву» 1:0 вдома та 2:0 у гостях. Скоріш за все і в цьому поєдинку буде схожий рахунок.

Довжанці вже три матчі поспіль не можуть розмочити ворота суперника, тож чи знайдеться кому забивати після від’їзду Чедрика.

Прогноз: 3:1

ФК «Середнє» Середнє - ФК «Карпати» Воловець

Програвши у першому колі у Середньому 6:0, волівчани у себе дома відібрали очки у підопічних Іваниці зігравши з ними нульову нічию.

На попередній свій гостьовий матч у Виноградово «Карпати» не приїхали. Так само й на останній тур минулого сезону в Середнє команда не з’явилася.

Прогноз: 3:0.

ФК «Севлюш» Виноградів - ДЮФК Мукачево

В цьому матчі зустрічаються сусіди по таблиці, але з різними завданнями. Їх розділяє 8 очків. Обидві зустрічі закінчувалися краще для гостей. У Виноградові була зафіксована нічия 1:1, а в Мукачеві на стадіоні СДЮШОР гості виграли 1:3.

Мукачівці в двох останніх матчах забили 9 голів, хоча вони й грали з аутсайдерами, та наврядчи цей матч вийде для них «сухим».

Прогноз: 4:2.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1197 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: