Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
21:31
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю 9 листопада відбудеться 22 тур у першій та 21 у вищій лізі області.

У неділю 9 листопада відбудеться 22 тур у першій та 21 у вищій лізі області.

Початок ігор о 14.00 (дорослі) та о 12.30 (юнаки).

ФК «Бужора» Іршава - ФК «Севлюш» Виноградів

«Севлюшу», щоб стати медалістом треба перемагати іршавців із будь-яким рахунком. Нічия залишає виноградівців з деревяними нагородами. Іршавці позбавлені будь-яких турнірних мотивацій. Щоб випередити довжанців у окремій таблиці домашніх результатів «Бужора» мусить громити земляків Адріана Пуканича з різницею в п’ять голів, що може бути однією з наступних тем передачі «Очевидне й неймовірне». У цьому двобої найреальнішим підсумком вважаємо мінімальну звитягу гостей.

ФК «Карпати» Воловець» - ФК «Боржава» Довге

Найконкурентнішим стане двобій у Волівці. Карпатівці в цьому році командам з нижньої половини таблиці очок вдома майже не віддавали (6 залікових очок із 9-ти можливих). Та зараз вони позбавлені будь-якої мотивації окрім престижу клубу. Щоб залишити останній рядок у таблиці домашніх результатів горянам треба громити довжанців із різницею в 9 мячів (!).

Довжанці хоча й поганенько грають на чужих полях (3 залікові бали з 27-ми можливих!) та вони більш вмотивовані. У разі перемоги з будь-яким рахунком, річкові відтіснять мукачівців із п’ятого місця у таблиці виїзних результатів, а це для підопічних Павла Іванчова є досить принциповим.

Найреальнішим підсумком двобою у Волівці вважаємо нічию.

ДЮФК Мукачево - ФК «Поляна» Поляна

Коли таке було, щоб поєдинок мукачівців та полянців не мав ніякого турнірного значення. Цього разу саме таке очікує на місцевих фанів. Двобій у Мукачеві позбавлений будь-якої турнірної мотивавації. Щоб мати найкращу різницю м’ячів у таблиці виїзних поєдинків полянцям слід вигравати з різницею в 2 голи. Мукачівці, щоб мати кращу різницю за довжанців у табелі про ранги домашніх матчів, слід вигравати з аналогічною різницею. Та навряд чи клуби будуть морочитись такими показниками, тому найреальнішою стане нічия. Трохи меншою є ймовірність мінімальної звитяги гостей.

ФК «Середнє» Середнє - ФК «Оболонь» Хуст

Центральним у 21-му турі стане битва титанів у Середньому, де кожна з команд перемогою з будь-яким рахунком забезпечить собі срібні нагороди. У разі нічиєї в цій грі за срібло може поборотись навіть виграшний «Севлюш». Середнянці у домашніх матчах проти суперників, які грають на виїзді аналогічно до «Оболоні» (крім хустян це виноградівці) мають стовідсотковий показник у графі очок.

Хустяни досить важко грають на виїзді з сильними домашніми клубами аля «Середнє». Якби цей двобій проходив на старті сезону, то мала б бути перевага господарів у 2-3 голи. Та зараз, коли інтрига набула апогею найреальнішою є звитяга господарів у 2 голи.


Перша ліга. "Західна" зона. 22 тур

ФК"Карпати” Перечин - ФК "Березний” В.Березний
ФК "Локомотив” Чоп - ФК "Сільце” Сільце
ФК "Бийгань” Бийгань - ФК "Ракошино” Ракошино
ФК ”Баранинці” Баранинці - ФК "Вітязь” Концгазо
ФК "Карпати” В.Коропець - ФК "Сокіл” Кінчеш
ФК "Віола” Худльово - ФК "Дийдо” Дийдо

Перша ліга. "Східна" зона. 22 тур

ФК «Вишково» Вишково - ФК «Вікторія» Б.Церква
ФК «Карпати» Рахів - ФК «Копаня» В.Копаня
СК «Петрово» Пийтерфолво - ФК «Кісва» Косівська Поляна
ФК «Вільхівці» Вільхівці - ФК «Карпати» Дубове
ФК «Старт» Золотарьово - СК «Ялинка» В.Бичків
ФСК «Говерла» Ясіня - ФК «Терново» Терново

Євген Свищо для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1059 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Михайло  
0
ФК «Боржава» Довге може не їхати,Воловець не буде грати....

الاسم *:
Email *:
كود *: